IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Nis til bal

Nis til bal

En rigtig julehistorie med Susanna Hartmanns varme farveillustrationer.

Det er jul og Nis skal til bal. Der er fest på højen. Han tager sin hue på, reder sit skæg og tager træsko på. Så er han klar og bevæger sig afsted i sneen. --AND--lt;br />
Det er en dejlig fest med mange lys, en stor skål grød og en tønde med øl - og så er der jo nissepigen Mille. Nis synes hun ser sød ud. Han danser med hende og får et kys. Nis får røde kinder.

Nis bøgerne er illustreret af Susanna Hartmann.


Juleteater
Jul er både en god nissehistorie og juleknas. Det er også tiden for teater – til julefest, forældreaften eller underholdning for andre elever på skolen. Herunder kan du hente et færdigt manuskript med et skuespil om Nis, Mille og alle de andre kære nisser i Nis-bøgerne.

Se opslag fra en Nis-bog

Manuskript til juleteater

Pdf-fil til oplæsning
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Bøgerne er til selvstændig læsning for 7-8 årige børn, der vil nyde at kunne læse en hel julebog selv. Alle bøgerne i serien har et ens layout, som består af en overskuelig tekst inddelt i små separate afdelinger med korte sætningslængder og en lav lix. Illustrationerne har alt, hvad der skal til for at signalere julestemning: nisser, sne i mængder, høloft, grød, hus på landet m.m. Illustrationerne lægger sig så tæt op ad teksten, at et barn, der har fået læst teksten højt, med lethed vil kunne genfortælle historien ved at holde sig til billedmaterialet." "Alt i alt to små søde julehistorier med pointer, som selv helt små børn kan fange."

Vibeke Axelsen, Lektørudtalelse (05/51) 2 601 818 8 (BS)


 Forfatter(e):
Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 206 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776072063
1. oplag 08. nov. 2005
15 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2005 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms