IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Nis og fælden

Nis og fælden

Teas familie spiser aftensmad. De kan høre, at det pusler på loftet. Det må være mus eller rotter. Far finder en fælde, og mor finder pølse til at sætte i den. Far sætter fælden i et hjørne på loftet.;

Nis vågner. Han kan lugte noget. Der lugter af mad. Han er sulten, så han vil finde maden. Han leder og leder. Så får han øje på fælden med en pølse, der dufter dejligt. Nis bøjer sig. Han vil hive pølsen ud. Så lyder der et smæk.

1. udgave 2013.

Juleteater
Jul er både en god nissehistorie og juleknas. Det er også tiden for teater – til julefest, forældreaften eller underholdning for andre elever på skolen. Herunder kan du hente et færdigt manuskript med et skuespil om Nis, Mille og alle de andre kære nisser i Nis-bøgerne.

Se opslag

Manuskript til juleteater 

Pdf-fil til oplæsning 
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.


Skolestart skrev blandt andet:

”Gode traditionelle julehistorier om Nis, der har det med at komme galt af sted, både når han bliver lækkersulten og får fingrene i klemme i musefælden eller når han gemmer sig i juletræet, og pludselig befinder sig højt oppe i en flagstang nytårsaften.” ”Julehistorier som julehistorier altid har været og altid vil være.”

Ina von Barm, Skolestart november 2013Æseløre.dk skrev blandt andet:

”Kirsten Ahlburgs let-læsningsserie om nisserne Nis og Mille er meget populær. Ikke kun ved juletid. Året rundt, ser jeg de yngste i skolen sidde og læse om den søde nisse. Og det kan jeg godt forstå. Serien er nemlig både sjov, sød og charmerende. Også Nis i træet og Nis og fælden.

Susanna Hartmanns illustrationer er fulde af nisseliv. Lige til at blive glad af. ”

Rikke Dyrhave, Æseløre.dk 26. november 2013.Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Plottet er enkelt og nemt at overskue for den unge læser. Illustrationerne er i farver, fylder som regel halvdelen af siden og oser af hygge, som dengang mormor var barn.” ”Rigtig god og hyggelig læsetræning til julemåneden. Bøgerne kommer ikke til at tilbringe megen tid på hylderne.”

Mads Overmark, lektørudtalelse (13/49) 5 079 615 9 (BS)   

Forfatter(e): Kirsten Ahlburg, ill. Susanna Hartmann
ISBN: 978 87 7607 778 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776077785
1. oplag 01. nov. 2013
15 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms