IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Nis i byen

Nis i byen

Nis vil ind til byen for at købe en julegave til Mille. Han tager bussen. Det er ikke sjovt, for Nis bliver mast i den overfyldte bus. Inde i byen er det ikke bedre. Folk skubber og maser.

Han går ind i en smukt julepyntet butik. Han er vist den eneste, der lægger mærke til pynten. Nis stiller sig i en af de lange køer.
Han venter så længe, at han bliver træt. Nu skal han bare væk. Han løber ud af butikken ud i den stærke trafik. Nis har fået nok af byen. Han savner stilheden og roen i skoven, men hvad med gaven til Mille? Han får en ide.....

Nis bøgerne er illustreret af Susanna Hartmann.

1. udgave 2009.

Juleteater
Jul er både en god nissehistorie og juleknas. Det er også tiden for teater – til julefest, forældreaften eller underholdning for andre elever på skolen. Herunder kan du hente et færdigt manuskript med et skuespil om Nis, Mille og alle de andre kære nisser i Nis-bøgerne.

Se opslag fra en Nis-bog

Manuskript til juleteater

Pdf-fil til oplæsning
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"9. og 10. bog fra serien af søde små jule-letlæsningsbøger om Nis' gøremål." "Forfatter og illustrator er begge velkendte inden for genren. Frugten af deres samarbejde er to søde, veldrejede bøger, der indholdsmæssigt drejer sig om Nis' travle liv." "Bøgernes omslag fremtræder indbydende, og bagsideteksten dækker indholdet." "De små julebøger vil blive læst i julemåneden af indskolingens elever. Bøgerne i serien er velegnede som fritidslæsning."

Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelser (09/47) 2 796 762 0 / 770 1 (BS)

 


Forfatter(e):
Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 514 9

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075149
1. oplag 13. okt. 2009
15 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms