IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
25 , 00 kr.
31 , 25 kr.
Navneord, tillægsord, udsagnsord

Navneord, tillægsord, udsagnsord

Navneord, tillægsord, udsagnsord er beregnet til 4.-5. klasse.

Dette er et supplerende hæfte til dansk, der træner eleverne i, hvordan de genkender og bøjer ord, der tilhører de tre store ordklasser, navneord, udsagnsord og tillægsord. Når eleverne kender et ords ordklasse, får de styr på, hvordan man kan bruge ordet og skrive det korrekt.

  • I navneord træner eleverne genkendelse i forhold til andre ordklasser, n-ord og t-ord, ental- og flertal, ubestemt og bestemt form og egennavne.
  • I udsagnsord træner de genkendelse i forhold til andre ordklasser, nutids- og datidsformer, navneform og bydeform.
  • I tillægsord træner eleverne genkendelse i forhold til andre ordklasser, grundform, t-form og e-form, regelmæssig og uregelmæssig gradbøjning og bøjning med mere og mest.

Hver ordklasse indledes ganske kort med en beskrivelse af, hvad der kendetegner ordklassen, og en huskeregel for, hvordan eleverne genkender den. Til mange af træningsopgaverne er der tjekord, så eleverne selv kan kontrollere, om de har løst dem korrekt.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723541161
1. oplag 13. jan. 2020
32 sider
Niveau: 4. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
31 , 25 kr.
25 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms