IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
131 , 00 kr.
163 , 75 kr.
Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt

Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt

Dette er en lærerhenvendt flergangsbog til professionelle voksne, der arbejder med traumatiserede børn.

Flygtningebørn, der bærer på tunge og triste oplevelser, udgør én af de store pædagogiske udfordringer, vi står over for i dag. Mange af disse børn har haft oplevelser, vi ikke umiddelbart kan forestille os, og som vi derfor ikke er tilstrækkeligt opmærksomme på at lytte til.

Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt handler om disse børn og om, hvad vi som voksne kan gøre for at støtte børnene i deres udvikling. Bogen forsøger at besvare to centrale spørgsmål:

  • Hvordan kan vi som mennesker og fagpersoner blive bedre til at forstå og møde det traumatiserede barn i vores pædagogiske praksis?
  • Hvordan kan vi som mennesker og fagpersoner holde ud at høre på de historier, børnene måske vil fortælle os, hvis vi giver dem lov?

Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt henvender sig primært til pædagogisk personale og andre professionelle, der i hverdagen møder børn, som kan have lettere eller sværere traumer. Det er intentionen, at bogen skal være med til at inspirere, støtte og kvalificere den pædagogiske praksis i det daglige møde med nye opgaver og udfordringer.

Forfatterne til de otte artikler i bogen er alle specialister på området – med professionelle og/eller personlige erfaringer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773997895
1. oplag 31. jan. 2002
100 sider
Fag: Dansk som andetsprog 1. udg. 2002 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
163 , 75 kr.
131 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms