IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Mundtlighed og fagdidaktik

Mundtlighed og fagdidaktik

En stor del af al undervisning foregår mundtligt – men hvad er mundtlighed? Denne bog viser, hvordan man kan arbejde med mundtlighed i undervisningen, så eleverne bliver opmærksomme på mundtlighedens kendetegn og virkemidler. Med konkrete og illustrative eksempler beskrives: 

 • Mundtlighed som udtryk og samtale, samt analyse af tale og lytning
 • Mundtlighedsdidaktikkens formål og metoder: dannelse og kompetence, undersøgende dialog, præsentation og performance, observation, transskription, imitation og lyttestrategier
 • Konkret mundtlighedsdidaktisk arbejde i forhold til litteraturtolkning, faglig formidling, mundtlige fortællinger og mundtlige essays 

Bogen henvender sig til alle undervisere, der har med litteratur-, medie- og førstesprogs-, andetsprogs- og fremmedsprogsundervisning at gøre – og altså ikke blot til dansklæreren.

Læs mere >

< Læs mindre

  Det er en både lærerig og interessant udgivelse.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788750050735
  1. oplag 17. aug. 2018
  342 sider
  1. udg. Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  399 , 95 kr.
  319 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er en både lærerig og interessant udgivelse. Bogen klæder sin læser godt på til at kunne arbejde med mundtlighed i undervisningen og derved løfte undervisningen samt bevidstgøre eleverne om mundtlighedens kendetegn, muligheder og virkemidler. Det er en oplagt grundbog til brug på læreruddannelsen, som giver den faglige ballast til at kunne agere professionelt i sit kommende virke.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe