IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
273 , 00 kr.
341 , 25 kr.
Mundmotorisk kompendium

Mundmotorisk kompendium

Dette er en lærervejledning til forskellige faggrupper, der arbejder med børn med nedsat mundmotorisk funktion og styrke.

Kompendiet indeholder en samling mundmotoriske øvelser, der er gavnlige hos børn med nedsat mundmotorisk funktion og styrke. Det er et praktisk redskab med blandt andet idéer og konkrete forslag til læbe-, gane- og kæbeøvelser.

Øvelserne kan let anvendes af talepædagoger, fysio- og ergoterapeuter, pædagoger m.fl., der arbejder med disse problemstillinger. Der er lagt vægt på, at øvelserne kan "pakkes ind" i en leg, så de bliver sjove og motiverende.
Kompendiet indeholder flere sider med spil og øvelser til fri kopiering.

Ved nogle af øvelserne findes fotos til præcis demonstration - ved andre er der sjove tegninger, der refererer til kopiarkene bagerst. På disse kopiark er der konkrete spil og lege, der kan bruges direkte – bl.a. et tunge- og et læbelotto med fotos af øvelser, som også findes inde i kompendiet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070229
2. oplag 20. apr. 2004
63 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Tale-høre-træning 1. udg. 2004 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
341 , 25 kr.
273 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms