IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
143 , 00 kr.
178 , 75 kr.
Mosaïque, Rue de la Perle

Mosaïque, Rue de la Perle

Dette er en flergangsbog til franskundervisningen i udskolingen.

Mosaïque, Rue de la Perle er en humoristisk, lille fortælling om Joséphine fra de hvide hus i Rue de la Perle. Bogen indeholder en cd-audio med fortællingen og en række lytteforståelsesopgaver. For begyndere og let øvede franskelever i 6.-7. klasse.

Joséphine bor i det hvide hus i Rue de la Perle. Da hendes lejlighed udsættes for brand, flytter hun ind hos Madame Taspinar, den ældre dame der bor i opgangen.

Joséphine møder også Bruno, Madame Taspinars barnebarn og lokal politibetjent. Ham møder Joséphine flere gange, for en ulykke kommer sjældent alene ...

Historien om Joséphine fortælles i syv kapitler med tilhørende gloser og opgaver. Opgaverne indbyder til både mundtlige og skriftlige aktiviteter, som kan laves alene eller i samarbejde med andre i klassen.

Læs mere >

< Læs mindre

  Til hvert af de syv kapitler er der udmærkede individuelle opgaver og paropgaver, som giver eleverne gode træningsmuligheder
  På lager
  ISBN:
  9788723024374
  1. oplag 05. dec. 2008
  40 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Fransk 1. udg. 2008 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
  178 , 75 kr.
  143 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Til hvert af de syv kapitler er der udmærkede individuelle opgaver og paropgaver, som giver eleverne gode træningsmuligheder ”Det kan ikke påskønnes nok, at forfattere og forlag udgiver supplerende materialer til den allertidligste begynderfase. Der findes kun lidt, og det er ikke nemt at udarbejde noget brugbart og læseværdigt med så lille et ordforråd, som er nødvendigt, for at begynderne kan have gl-ae-de af det. Derfor tak for denne lille bog, som kan bruges efter cirka et halvt års undervisning ...”
   Feltgruppe