IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
196 , 00 kr.
245 , 00 kr.
Molevitten, Min læsebog 1-4

Molevitten, Min læsebog 1-4

Dette er et elevsæt med fire læsebøger.

Mens Min allerførste læsebog med lytteord til børnehaveklassen har fuldt fokus på lydrette ord, har læsebøgerne i 1. klasse fokus på såkaldte drilleord, dvs. ikke-lydrette ord herunder også de 120 hyppigste ord. Et fast princip er, at eleven efter syv tekster genlæser de nye drilleord, og alt efter hvor let det går, kan der læses videre eller teksterne kan læses en gang til. Mine læsebøger med drilleord 1-4 til 1. klasse rummer mere end 10.000 løbende ord, og de giver dermed en god træningsmængde til eleverne, som i 1. klasse skal automatisere deres afkodning. De stavemønstre, som er indført i Min læsebog med drilleord 1 vedligeholdes i Min læsebog med drilleord 2 og så fremdeles.

Min læsebog med drilleord 1 indfører og træner 30 drilleord, og træner desuden stavemønstrene udlydende –e/-er, svækket k/p/t og dobbeltkonsonant

Min læsebog med drilleord 2 indfører og træner de næste 30 drilleord, og desuden trænes blødt d, stumt d/h/g og lyden –ng.

Min læsebog med drilleord 3 indfører og træner de næste 30 drilleord, og desuden trænes g i indlyd, j i indlyd, r i indlyd og udlyd og uregelmæssig datid.

Min læsebog med drilleord 4 indfører og træner de næste 30 drilleord, og desuden trænes alle vokalernes betingede lyde.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
ISBN:
9788723543516
1. oplag 01. mar. 2020 Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
245 , 00 kr.
196 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms