IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Molevitten, 0. kl., Bogen om lyde og bogstaver, Elevhæfte/Web

Molevitten, 0. kl., Bogen om lyde og bogstaver, Elevhæfte/Web

af Pernille Frost & illustreret af Lars Samsøe

Bogen om lyde og bogstaver hjælper eleverne frem til mestring af de 24 små og store bogstaver, som er målet for børnehaveklassen. I arbejdsbogen arbejder eleverne med bogstavernes lyde med afsæt i den charmerende fortælling om Villa Vakkelvorn. Det er en læsepædagogisk bearbejdet fortælling, som understøtter indlæringen af bogstaverne ved hjælp af huskekroge. Bag bogstavtræningen, fortællingen om Villa Vakkelvorn, de dertilhørende lege og opgaver ligger en fast og tydelig struktur, der løber over 35 uger.

Bogen om lyde og bogstaver hører til læsesporet i Molevitten og følger kompetencemålet Læsning/Afkodning.  Til læsesporet i børnehaveklassen hører også læsebogen Min allerførste læsebog med lytteord, der henvender sig til elever i børnehaveklassen, som har lært alfabetet og som skal i gang den selvstændige læsning. Med Molevittens læsespor til børnehaveklassen kommer alle elever i mål med at mestre bogstaverne, som er afgørende for at blive en sikker læser.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522139
2. oplag 01. aug. 2020
80 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Helle Svane Boutrup
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms