IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Molevitten, 0. kl., Bogen om litteratur og hele molevitten, Elevhæfte/Web

Molevitten, 0. kl., Bogen om litteratur og hele molevitten, Elevhæfte/Web

af Kenneth Jakobsen Bøye & illustreret af Lars Samsøe

Bogen om litteratur og hele molevitten hører til litteratursporet i Molevitten og følger kompetencemålene for børnehaveklassen: Sprog, kreative og musiske udtryksformer, krop og bevægelse samt engagement.

I Bogen om litteratur og hele molevitten skal eleverne bruge deres krop og sanser som afsæt for at opleve litteratur og andre tekster. Bogen består af et væld af sjove opgaver og sanseoplevelser med litteratur, som kan danne afsæt for det videre arbejde med fiktionskompetencen. Ligeledes er dannelse og sociale mål integreret i de faglige forløb.


Til Molevittens litteraturspor i børnehaveklassen hører desuden oplæsningsbogen Ruth-Viola med bindestreg, der har til hensigt at styrke fællesskabet i klassen og elevernes forståelse for hinanden samt bindeled mellem skole og hjem.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522146
1. oplag 14. mar. 2019
96 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Helle Svane Boutrup
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms