IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
57 , 00 kr.
71 , 25 kr.
Mini PS, Vi samler på

Mini PS, Vi samler på

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisingen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Flere titler på vej i serien

Let-tal: 6
Lix: 7,3

Læs mere >

< Læs mindre

  Letlæsningsbøger med så lavt lettal er stærkt efterspurgt, især når de som denne har et højt kvalitetsniveau Letlæsningsbog (lettal 6) fra serien Mini PS er til den allerførste læsning allerede i børnehaveklassen (fra 5 år).
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723046130
  1. oplag 11. jun. 2012
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  71 , 25 kr.
  57 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Letlæsningsbøger med så lavt lettal er stærkt efterspurgt, især når de som denne har et højt kvalitetsniveau Letlæsningsbog (lettal 6) fra serien Mini PS er til den allerførste læsning allerede i børnehaveklassen (fra 5 år). Bogen giver begynderlæseren oplevelsen af at kunne læse og kan også bruges i forbindelse med det såkaldte læseløft. Beskrivelse Mange børn samler på et eller andet. Bogen viser i hvert opslag en ny ting, man kan samle på, katte, sten, dinosaurer, reflekser, sneglehuse, flag og våben. Til slut spørges, hvad læseren samler på. Begynderlæseren bliver ført gennem bogen med de indbydende og sjove illustrationer, som man kan gå på opdagelse i. De støtter læsningen fornemt og giver samtidig mulighed for at fordybe sig og fantasere, idet bogen er velegnet til inddragelse af børnenes egne oplevelser. Teksten består af mange gentagelser, som nærmest fører begynderlæseren gennem bogen. Forfatteren har skrevet mange letlæsningsbøger, fx Sjov i gaden, 2012 fra samme serie. Sammenligning Bogen ligner layoutmæssigt de øvrige bøger i Mini PS-serien.  Der findes en del lignende letlæsningsbøger med samme lave lettal, fx Palet-bøgerne. Samlet konklusion Bogen er så let, at den absolutte begynderlæser kan opleve glæden ved selv at læse - gerne sammen med en voksen. Letlæsningsbøger med så lavt lettal er stærkt efterspurgt, især når de som denne har et højt kvalitetsniveau.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe