IndlæserVent venligst…
Indlæser
55 , 00 kr.
68 , 75 kr.
Mini PS, Snemand

Mini PS, Snemand

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Let-tal: 6
Lix: 12

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723043160
1. oplag
16 sider
Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
68 , 75 kr.
55 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    To nye, gode, identificerbare minibøger til den første begynderlæsning To nye seriebøger - eller rettere hæfter - for læsestartere primært i aldersgruppen 4-6 år. Historierne er super enkle i sproget, har små identificerbare hovedpersoner og rummer klare, farvestrålende illustrationer. Bøgerne kan fungere som begynderlæsning sammen med en voksen eller som den første selvstændige læsning. Beskrivelse Historierne er næsten så enkle, som det overhovedet kan lade sig gøre: 4-6 ord pr. side og blot 16 sider i alt. Det er selvfølgelig meget begrænset, hvor meget historie, der kan fortælles med så begrænset ordforråd. Derfor bliver begge fortællinger også udelukkende overfladisk beskrivende. I Legetøj hører vi om en dag i institutionen i legetøjets tegn. De forskellige børn har forskelligt legetøj med, som så bliver fremvist - et nyt stykke legetøj i aktion på hvert opslag. I Snemand fortælles om, hvordan en snemand bliver til og hvordan den udstyres med kost, næse, hat og så videre. Meget enkelt, mange gentagelser og begivenheder, der relaterer sig til det lille barns oplevelsesverden. Illustrationerne består i begge hæfter af farvestærke stregtegninger, som nøje ledsager begivenhederne. Sammenligning Minder især om de øvrige letlæsningsbøger i Mini PS-serien, som alle er meget konkrete og relateret til barnets virkelige liv. I tilsvarende sværhedsgrad og med samme lækre udformning findes for eksempel serierne: Lydret dingo og Superbørn. Samlet konklusion Blanke, lækre, kvadratiske - og virkelig lette at læse. To nye, gode, identificerbare minibøger til den første begynderlæsning.
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe