IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
Mini PS, Sjov mad

Mini PS, Sjov mad

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få og lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Let-tal: 6
Lix: 5

Læs mere >

< Læs mindre

  En rigtig god og respektfuld bog til den absolutte begynderlæser Velegnet som den absolutte begynderlæsning for de 5-7-årige, altså fra ca. 0. kl. God at læse sammen med en voksen. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723046147
  1. oplag
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  70 , 00 kr.
  56 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En rigtig god og respektfuld bog til den absolutte begynderlæser Velegnet som den absolutte begynderlæsning for de 5-7-årige, altså fra ca. 0. kl. God at læse sammen med en voksen. Beskrivelse Endnu en rigtig god og veltilrettelagt bog til begynderlæseren, hvor der på bedste vis er skrevet i et let tilgængeligt sprog, med en hovedsætning på hver side. Der er anvendt den samme syntaks i alle sætninger, med grundled og udsagnsled som henholdsvis det f-o-rste og det andet ord - hvilket sikrer at børnene  hurtigt gennemskuer systematikken. Samtlige sider er helsidesillustreret, hvor der så er gjort plads til teksten. De farvelagte tegninger udstråler god energi, godt humør og fællesskab, de er sjove og meget tydelige, så de bliver en kompetent del af læsningen. Kan man ikke lige se der står "pizza", ja så kan man jo se det på tegningen, så på den måde hænger tekst og tegning rigtig godt sammen. Man får ligefrem lyst til at lave mad når man læser bogen, det være sig pizza, salat, abemad, kager, is eller drinks. Sammenligning Bogen kan sammenlignes med Grete Sonnes Det er sejt og Jørn Jensens I mørket. Samlet konklusion En rigtig god og respektfuld bog til den absolutte begynderlæser, der såvel læse- som indholdsmæssigt får en god oplevelse.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe