IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
57 , 00 kr.
71 , 25 kr.
Mini PS, Mini OL

Mini PS, Mini OL

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Læs mere >

< Læs mindre

  Kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041975
  1. oplag 30. sep. 2011
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  71 , 25 kr.
  57 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen henvender sig til begynderlæseren i 0.-1. klasse. Den kan anvendes til læsetræning sammen med en voksen og er velegnet til at bevidstgøre læseren om de informationer, hun kan trække ud af siderne for at støtte læsningen. Hvis teksten er kendt, kan børnene, med en kombination af hukommelse og billeder, billedlæse. Bogen kan også anvendes som oplæg til en idræts- eller motionsdag eller lidt snak om faget idræt. Når lærer og elev har øvet den et par gange, kan barnet vise mor og far derhjemme, hvor meget de kan læse. Beskrivelse En ny bog i serien, Mini PS, der henvender sig til den absolutte begynder. En sætning med ensartet opbygning på hver dobbeltside. Et udsagn om, hvad personen er god til går igen, indtil de sidste par sider, hvor der varieres lidt. Barnet bliver hurtigt bekendt med ordbillederne, og illustrationerne kan hjælpe dem med de nye ord i sætningen. Således kan eleverne få en oplevelse af at kunne læse. Billederne af Karen Borch er enkle og farvestrålende. Sammenligning Bogen har samme format og tilrettelæggelse som de øvrige i serien Mini PS. Den kan også minde om bøgerne fra Bogslottet, der henvender sig til 0. klasse. Samlet konklusion En lille fortælling om at være god til noget. Den kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe