IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
55 , 00 kr.
68 , 75 kr.
Mini PS, Min kat

Mini PS, Min kat

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Let-tal: 6
Lix: 7,5

Læs mere >

< Læs mindre

  Fin lille bog til at give barnet en oplevelse af at kunne læse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723046154
  1. oplag
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  68 , 75 kr.
  55 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fin lille bog til at give barnet en oplevelse af at kunne læse Bogen er tænkt til de ældste børn i børnehaven samt 0. klasse. Elever i 1. der har svært ved at komme i gang med læsningen kan også have glæde af den. Bogen kan bruges som en del af en tidlig læseindsats, hvor børnene kan få en oplevelse af at kunne læse ved mere eller mindre at lære den enkle tekst udenad. Bogen kan også bruges til billedlæsning og til et emne om kæledyr. Beskrivelse En udgivelse i serien Mini PS der henvender sig til den absolutte begynderlæser. En kort hovedsætning på hver dobbelt side fortæller en historie om kattens natteliv. Teksten er ledsaget af farvestrålende og humørfyldte illustrationer, der i høj grad støtter hukommelsen. Således kan de alleryngste læsere, efter et par gennemlæsninger, vise bedsteforældrene, hvor dygtige de er. Billederne er også velegnede til arbejde med førlæsning. Emnet er velvalgt, og de fleste læsere vil kunne relatere indholdet til deres eget liv. Sammenligning Minder især om de øvrige letlæsningsbøger i Mini PS-serien. Den læsepædagogiske tilrettelæggelse ligner den man finder i serien Superbørn. Samlet konklusion Fin lille bog til at give barnet en oplevelse af at kunne læse. Emnet har stor appel i målgruppen.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe