IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
55 , 00 kr.
68 , 75 kr.
Mini PS, Milles pony

Mini PS, Milles pony

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Læseniveauet er til tidlig læseindsats, læseløft og dialogisk læsning. Indeholder få og lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Let-tal: 6
Lix: 4

Læs mere >

< Læs mindre

  Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. Kort om bogen Mille elsker ponyen Diva, som hun passer på og holder af at nusse. For alle de piger, der elsker heste og er i gang med at øve sig i at læse bøger med LET-tal 6/ lix 4. 6-7 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723509956
  1. oplag
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  Denne udgave er ikke længere til salg
   Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. Kort om bogen Mille elsker ponyen Diva, som hun passer på og holder af at nusse. For alle de piger, der elsker heste og er i gang med at øve sig i at læse bøger med LET-tal 6/ lix 4. 6-7 år. Beskrivelse Mille gør sin pony klar til en ridetur. Hun nusser ponyen. Den får et æble, manken bliver flettet, og den får lagt saddel på. Da Mille tager sin hjelm på, får Diva også en hat på, og så rider de en tur. Bogen er illustreret af Mette-Kirstine Bak, som har illustreret mange børnebøger. Bogens forside viser Mille, der aer sin ponys mule. Bogen hører til serien "Mini PS". Teksten har Jørn Jensen skrevet med mange gentagelser. Vurdering Sproget er, trods de mange gentagelser, varieret. Navnene Mille og Diva går igen på alle opslag. Tegningerne er farverige og hjælper læseren med at afkode teksten, der ikke er helt lydret, men da ord og tegninger understøtter hinanden, fremstår bogen som letlæselig. De mange tegninger er søde og giver læseren lyst til en ridetur. Andre bøger om samme emne/genre Serien har flere lignende bøger, der handler om børns leg og hverdag bl.a. "En død mus". Til bibliotekaren Bogen er superlet at læse. Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. Bogen henvender sig til piger fra 0. klasse, der elsker dyr. Anbefales til indkøb til læsetræning.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe