IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Mini PS, Mads skater

Mini PS, Mads skater

Læseniveau til tidlig læseindsats, læseløft og dialogisk læsning.

Få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Lix: 4
Let-tal: 6

Læs mere >

< Læs mindre

  Oplagt anskaffelse til både børnebiblioteket og skolens pædagogiske læringscenter Mads øver sig i at skate. Det er ikke alle steder, hvor det er lige godt at skate. Bog til læsetræning for 5-6 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723506351
  1. oplag 01. okt. 2014
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. 2014 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  72 , 50 kr.
  58 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Oplagt anskaffelse til både børnebiblioteket og skolens pædagogiske læringscenter Mads øver sig i at skate. Det er ikke alle steder, hvor det er lige godt at skate. Bog til læsetræning for 5-6 år. Beskrivelse En hverdagshistorie om Mads, der skater mange steder. Hunden Bølle og vennen Kaj er med.  For det meste er der kun en sætning på opslaget. Lix=04 og lettal=6. Vurdering Kim Dalsgaards sprudlende illustrationer supplerer og udbygger den skrevne tekst, der er let at læse. Samlet fungerer det godt til den allerførste læsning. Historien beskriver fint ønsket hos 5-7-årige om også at få et skateboard. Andre bøger om samme emne/genre Der er kommet flere lette bøger til de første læsere fx Gro skater , Vi samler på - og Sjov mad. Til bibliotekaren Oplagt anskaffelse til både børnebiblioteket og skolens pædagogiske læringscenter, hvor den vil udfylde en lille del af det store umættelige hul, der er på veltilrettelagt begynderlæsningsmateriale - både på tekst- og billedsiden.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe