IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
Mini PS, Hvor er ulven?

Mini PS, Hvor er ulven?

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS
er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Let-tal: 6
Lix: 3,2

Læs mere >

< Læs mindre

  Et fint lille eventyr, som er fortalt så enkelt, som det kan lade sig gøre Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723042736
  1. oplag
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  Denne udgave er ikke længere til salg
   Et fint lille eventyr, som er fortalt så enkelt, som det kan lade sig gøre Anvendelse/målgruppe/niveau En fin, ny udgivelse i serien Mini PS for absolutte begynderlæsere. Den lille, lækre kvadratiske bog skal nok i kraft af sin dramatiske omslagstegning og sin titel blive lokket i hænderne på læsestartere allerede fra slutningen af børnehavealderen. Beskrivelse Historien er Æsops gamle eventyr: "Ulven kommer" - bedre kendt som Peter og ulven, som er gengivet i utallige versioner, blandt andet i Prokof'evs kendte børnesymfoni. Et lille moraliserende eventyr om at tage det alvorlige alvorligt og ikke lave falsk alarm. Grete Sonne, som kendes for mange andre bøger i denne serie, fortæller eventyret så kort, som det overhovedet er muligt. Ganske få ord på hver side og mange gentagelser. Enklere kan det ikke gøres. De fine illustrationer letter desuden læsningen og tilføjer samtidig historien et særligt strejf af lune og uhøjtidelighed. Sammenligning Æsops gamle eventyr minder selvfølgelig om talrige andre fabler og eventyr, men stil og form genkendes især i seriens andre udgivelser og tilsvarende letlæsningsserier. Samlet konklusion Et fint lille eventyr, som er fortalt så enkelt, som det kan lade sig gøre. Illustrationerne fungerer fint - både pædagogisk og kunstnerisk.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe