IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
57 , 00 kr.
71 , 25 kr.
Mini PS, Hvem har gået her?

Mini PS, Hvem har gået her?

Mini PS er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Mange flere titler på vej i serien

Let-tal: 7 Lix: 5,9

Læs mere >

< Læs mindre

  Små gåder som kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041951
  1. oplag 30. sep. 2011
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  71 , 25 kr.
  57 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Små gåder som kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen henvender sig til begynderlæseren i 0.-1. klasse. Den kan anvendes til læsetræning sammen med en voksen og er velegnet til at bevidstgøre læseren om de informationer, hun kan trække ud af siden til at støtte læsningen. Hvis teksten er kendt, kan børnene, med en kombination af hukommelse og billeder, billedlæse. Bogen kan også anvendes som oplæg til en tur, hvor der skal findes dyrespor. Når lærer og elev har øvet den et par gange, kan barnet vise mor og far derhjemme, hvor meget de kan læse. Beskrivelse En ny bog i serien, der henvender sig til den absolutte begynder. Fire gåder om de dyrespor som Simon og Sara finder. En sætning med ensartet opbygning på hver dobbeltside. Skiftevis formuleret som et spørgsmål og et svar. Barnet bliver hurtigt bekendt med ordbillederne, og illustrationerne kan hjælpe dem med de nye ord i sætningen. Således kan eleverne få en oplevelse af at kunne læse. Bogen afsluttes med en pudsig overraskelse. Billederne af Snugge Trier-Mørk er enkle og farvestrålende. Sammenligning Bogen har samme format og tilrettelæggelse som de øvrige i serien. Den kan også minde om dem fra Bogslottet, der henvender sig til 0. klasse. Samlet konklusion Små gåder som kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe