IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Mini PS, Det er sejt

Mini PS, Det er sejt

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

 

Let-tal: 6
Lix: 5,8

Læs mere >

< Læs mindre

  God bog der signalerer respekt overfor førlæseren Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041289
  1. oplag 30. sep. 2011
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  72 , 50 kr.
  58 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   God bog der signalerer respekt overfor førlæseren Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen henvender sig til de alleryngste læsere, eller nærmest førlæsere, fx til børn i de sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, altså fra ca. 5-6 år. Samspillet med en voksen i skolen, daginstitutionen eller en forældre er nødvendig i formidlingen af bogen. Beskrivelse En flot lille bog, der vil glæde ethvert barn i målgruppen, og som layoutmæssigt lever godt op til bogens formål. Store flotte farvelagte helsides tegninger danner baggrunden for teksten, og er i tæt samspil med teksten det historiefortællende. Man kan se på de udtryksfulde tegninger at det er sejt. Teksten er meget enkel og er bygget op med korte sætninger og mange gentagelser. Hver sætning påbegyndes med, "Det er sejt at..." lave sjov, at cykle osv. Sammenligning Bogen kan fx sammenlignes med, Jon og Max og Jon, Max og Pil fra Gyldendals Lydret dingo-serie. Ligeledes kan bogen sammenlignes med flere af Maaholms Palet-bøgerne fx Jeg er en h - Samlet konklusion God bog der signalerer respekt overfor førlæseren, dels ved hele bogens udtryk og dels ved selve historien.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe