IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
57 , 00 kr.
71 , 25 kr.
Mini PS, Bange!

Mini PS, Bange!

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.

Mini PS er et spændende læseniveau til børn allerede fra det sidste år i børnehaven og i børnehaveklassen, men også efterfølgende i forbindelse med tidlig læseindsats og læseløft.

Bøgerne er så lette, at børnene kan opleve glæden ved at læse tekst og illustrationer – hjemme, i daginstitutionen eller i skolen – i et samspil med en voksen. Variationen i illustrations- og emnevalg gør bøgerne velegnet til gode samtaleemner med inddragelse af børnenes egne oplevelser.

Hver bogs opbygning består af få lette ord, enkelte sætninger og mange gentagelser.

Serien er danskproduceret med fokus på høj faglig kvalitet, både illustrativt og sprogligt.

Let-tal: 6

Lix: 6

Læs mere >

< Læs mindre

  To rigtig gode bøger, der passer godt til målgruppen Bøgerne henvender sig til de allerførste læsere fra ca. 5-6 år altså fra ca. 0.1.kl. Velegnet til selvlæsning. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723043177
  1. oplag 21. mar. 2012
  16 sider
  Niveau: 0. klasse-1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  71 , 25 kr.
  57 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   To rigtig gode bøger, der passer godt til målgruppen Bøgerne henvender sig til de allerførste læsere fra ca. 5-6 år altså fra ca. 0.1.kl. Velegnet til selvlæsning. Beskrivelse Læsepædagogisk meget veltilrettelagte bøger, der vil give den absolutte begynderlæser tryghed ved læsningen.  Gentagelsesmomentet er gennemgående og der er hovedsageligt anvendt lydrette, korte ord. Illustrationerne, flotte udtryksfulde farvelagte tegninger i den ene, og skarpe nærbilledfotos i den anden, støtter læseren i læseprocessen. Emnerne i bøgerne ligger indenfor målgruppens univers, det at være bange og kæledyr. Konstaterende siger bogen, hvad vi er bange for, fx store biler, lyn, en gyser osv. Hvad er det? er det gennemgående spørgsmål i bogen om kæledyr. Imødekommende bøger der giver mulighed for den allerbedste begyndelse på læsningen. Sammenligning Bøgerne kan sammenlignes med: Dansklærerforeningens Pindsvinet fra serien Tur i naturen, Gyldendals Isbjørne fra serien Første fakta, Dinosaurer på Jorden fra Maaholm og I mørket fra Alinea. Samlet konklusion To rigtig gode bøger, der passer godt til målgruppen, i såvel sproglig tilrettelæggelse som indhold og emnevalg.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe