Velkommen til Alineas virtuelle messestand


Her kan du møde vores forfattere, høre om de nyeste grundsystemer og tale med vores redaktører. Og så kan du selvfølgelig bladre i vores helt nye fagkataloger. Det er næsten som at være der selv. 

Læs mere >

< Læs mindre

FORFATTERWORKSHOPS

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

CONNECT - engelsksystemet, der løfter engelskundervisningen ud af klasseværelset

Hør om det nye grundsystem til udskolingen i engelsk, som sætter sproget i centrum med det bedste fra litteraturen og vedkommende emner fra det globale samfund, som vi alle er en del af. 

Workshoppen giver en indføring i Connect og præsenterer, hvordan der arbejdes systematisk med de forskellige sproglige kompetencer i bog, såvel som på web. 

Du får vist eksempler på litterære og fiktive tekster, og på hvordan der arbejdes med modeltekster, som udgangspunkt for elevens stilladserede skriftproduktion. Du får ideer og smagsprøver på, hvordan du kan arbejde med fokusord og ordforrådstilegnelse. Workshoppen byder også på, hvordan Connect motiverer elevernes mundtlige deltagelse og personlige stillingtagen til emner, de er optagede af. 

Dato: tirsdag d. 4. maj, kl. 15 
Oplægsholder: Jane Schumann og Josefine Rosenkvist

Læs mere >

< Læs mindre

MAT 10 - Lav tærskel, højt til loftet i matematik

Hvordan er det muligt at skabe rammer for en matematikundervisning, der har lav indgangstærskel og højt til loftet i en og samme aktivitet?  

Hvordan er det muligt at motivere elever til at arbejde deltagende og undersøgende med matematik, give hinanden feedback og løbende få dem til at dokumentere deres viden i redegørelser til brug for prøveform B? 

MAT 10 - et nyt grundsystem til 10. klasse, gør det muligt.

Forfatterne vil med eksempler fra MAT 10 fortælle om egen praksis og den didaktiske model, der danner rammen for den undersøgende tilgang til matematik. Her indgår bl.a. arbejdsform, feedback og elevernes arbejde med portfolio og redegørelser i den daglige undervisning. 

Dato: torsdag d. 6. maj, kl. 14.30
Oplægsholder: Jakob Thomsen og Lennart Børsting

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

 

Har du spørgsmål til et af vores systemer? Eller har du lyst til at høre nærmere om det didaktiske grundlag? 

KLIK HER, og book et virtuelt møde med en af vores redaktører. Skriv “Gratis præsentation” i emnelinjen, og beskriv kort, hvad det er, du gerne vil høre mere om.

Læs mere >

< Læs mindre

NYT TIL DIT FAG

– kig i fagkatalogerne til 2021

 

Læs mere >

< Læs mindre