IndlæserVent venligst…
Indlæser
Messer

 

Mød Alinea på Skolemessen

Vi glæder os til at møde dig på årets helt store messer, og til at vise dig alle de nye læremidler til netop din undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

Analogt eller digitalt
– det skal handle om læring

“Udbuddet af læremidler vokser konstant. Det samme gør opgaven med at overskue mulighederne og vælge den rigtige kombination af læremidler. Vores mål er at lave de bedste læremidler og hjælpe lærerne til at foretage kvalificerede valg, siger Cliff Hansen, forlagsdirektør for Alinea.

Som direktør for Danmarks største udbyder af læremidler kender Cliff Hansen alt til udviklingen inden for læremidler til grundskolen. Hans vigtigste pointe er, at det bliver stadig sværere, men også vigtigere at bevare fokus på, hvad der skaber størst læring hos den enkelte elev.

”For mange lærere er grundsystemerne rygraden i deres undervisning. Systemerne følger lærere og elever gennem hele skoleåret og sikrer, at læringen bygges op trin for trin. Det giver tryghed, at den enkelte lærer ikke selv skal løfte hele ansvaret for progressionen i fx læseindlæringen.”

”Samtidig ved vi fra både lærere og elever, hvor vigtigt det er med variation i undervisningen, både i læremidlerne og i arbejdsformerne. Det motiverer og er derfor et vigtigt pejlemærke, når lærerne planlægger skoleåret. For alle lærere er det en helt central opgave at få sammensat undervisningen med det rigtige miks af forskellige elementer – især når det kommer til læremidler.”

I de kommende år vil det fortsat være Alineas ambition at være de bedste på markedet til at samtænke trykte og digitale læremidler – fordi det virker:

”Vi udgiver en lang række læremidler, som opfylder forskellige mål i undervisningen. Nogle er analoge, andre er digitale. Det er ikke afgørende. Det afgørende er at få læremidlerne kombineret, så de giver de bedste forudsætninger for læring. Det er vores ambition at være de bedste til at rådgive, inspirere og hjælpe læreren med dette valg for at sikre, at eleverne bliver så dygtige, som de kan,” slutter Cliff Hansen."

- Cliff Hansen, Forlagsdirektør

Læs mere >

< Læs mindre

Se foredragsprogram til Skolemessen 2017

Læs mere >

< Læs mindre

På vores messestand kan du opleve ...

Vores forfattere, redaktører og udviklere har arbejdet hårdt for at få alle vores analoge og digitale nyheder klar til Skolemessen. Du kan læse mere om de forskellige nyheder her på siden eller fra forsiden alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Du kan deltage i sjove konkurrencer.

Læs mere >

< Læs mindre

Du kan læse i nye udgivelser fra vores splinternye Læseklub og Fagklub,når de læser højt i vores bogcafé. Hør samtidig, hvordan du kan få bogpakker med stor rabat tilsendt hvert halve år.

Læs mere >

< Læs mindre

Formiddagskurser på Skolemessen

Igen i år, har vi gjort os umage for at kunne tilbyde dig de bedste gratis formiddagskurser på Skolemessen. Klik på titlen, for at vide mere og tilmelde dig. Der er begrænset antal pladser.

Læs mere >

< Læs mindre

Scenariebaseret danskundervisning
- faglighed og it med mening

Hør Simon Skov Fougt fortælle om, hvordan scenariebaseret undervisning kan sætte danskfagets kerneområder i spil på nye måder og understøtte multimodale produktioner i undervisningen og det 21. århundredes kompetencer.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere >

< Læs mindre

Nyt Format til indskolingen
v/Alice Darville og Janus Madsen

Bevægelse, differentiering, it, evaluering og tydelige læringsmål er alle væsentlige elementer, der fastholdes eller udbygges i det nye Format for indskolingen.
 

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere >

< Læs mindre

Er du klar til at komme i træning?

Få en introduktion til den nyeste adaptive træningsteknologi, når vi blænder op for vores forskellige Camp-træningslæremidler.

CampMat

CampMat klar til mellemtrinnet! Sidste år lancerede vi CampMat til indskolingen. CampMat er nu også klar til mellemtrinnet. Få en demonstration og prøv selv om du kan løse træningsopgaverne.
Læs mere om CampMat

Læs mere >

< Læs mindre

CampEngelsk

CampEngelsk er dit helt nye træningslæremiddel til engelsk på mellemtrinnet. CampEngelsk bygger også på den innovative træningsmotor fra Knewton. Kom forbi og hør mere og få en gratis prøveperiode.

Læs mere >

< Læs mindre

Nyheder

På vores stand har vi gjort det nemt for dig at navigere og finde præcis de nyheder, som er relevante for dig.
Allerede nu vil vi gerne præsentere nogle af nyhederne. Klik på linket for at komme videre til produktsiden.

Læs mere >

< Læs mindre

Cooperative Learning

Vores Cooperative Learning-materialer er stadig et populært supplement til den almindelige undervisning. Se hvordan du kan bringe det i spil hos dine elever og få en introduktion til de online ressourcer, som følger med, når du har et CL-læremiddel fra Alinea. Psst, nåede du ikke at se vores nye minibog?

Læs hvordan du bliver en CL-haj

Læs mere >

< Læs mindre

Bogcafé

Besøg vores hyggelige bogcafé og få et eksemplar af vores nye magasin om børn, bøger og læsning. Det er skrevet til dig, som er vild med at få børn og unge til at læse mere, læse bedre og læse med stor læseglæde!

Se onlineversion

Læs mere >

< Læs mindre

Læseklub og Fagklub

I bogcaféen har du mulighed for at fordybe dig i vores spændende, nye frilæsningstitler i serierne Læseklub og Fagklub. her finder I skøre, farlige og lærerige historier om alt fra popstjerner og fodboldhelte til brudte venskaber, drømme og drengestreger.

Se mere om Fagklub
Se mere om Læseklub

Læs mere >

< Læs mindre

Digitale læremidler

Vil du se, hvad vores digitale portaler kan gøre for din undervisning? På vores stand kan du gå på opdagelse i alle portalerne, eller du kan få en introduktion af en af vores kollegaer. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med at finde den løsning der passer til din undervisning og behov.

Læs mere >

< Læs mindre

Få en gratis plakat

Gå på opdagelse på vores stand og find nye plakater til klasseværelset, skolebiblioteket eller lærerværelset.
Vi anbefaler, at du skynder dig, da vi kun har et begrænset antal med og ikke sender ud.

Læs mere >

< Læs mindre

Bliv interviewet til
Didaktor

Didaktor er Alineas nye medie med gode og inspirerende historier om skole og læring.

Du kan følge med på didaktor.dk eller møde DidaktorSkolemessen, hvor vi står klar til at høre dine idéer til historier, som vi kan dele på Didaktor.

Skriv til Didaktor allerede i dag på didaktor@alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Foredragsprogram Skolemessen 26-27/04

ONS 26.04
Lokale 1
10.00
Forlaget Carlsen – nye titler og projekter
Forlagschef Ole Sønnichsen præsenterer sammen med redaktørerne Sara Ejersbo Frederiksen og Jesper Roos Jacobsen Forlaget Carlsens nye titler og fortæller om kommende projekter og om de store temaer og trends i 2017.
Forlaget Carlsen
Lokale 4
10.00
Engelsk i indskolingen på et nyt niveau
Louise Holst Tollan og Sara Hajslund, engelsklærere. Med de digitale ressourser i grundsystemet YES WE CAN leger I med billeder, ord, lyd og baggrunde fra elevbogen og går på opdagelse i sproget på en helt ny måde. Kom og se hvordan!
Alinea
Lokale 4
11.00
Sådan skaber lærere og pædagoger trivsel i skolen
Helle Fisker. Bliv inspireret af Helle Fisker, der giver sit bud på, hvordan du ud fra en styrkebaseret tilgang løser kerneopgaven om at skabe optimale betingelser for trivsel og læring i skolen.
Akademisk Forlag
Lokale 4
13.00
Sæt danskfaget i spil på nye måder
Simon S. Fougt, ph.d., cand.pæd, forfatter til Kaliber. Hvordan viser du dine elever et moderne danskfag og træner de kompetencer, som efterlyses i det 21. århundrede? Med scenariebaseret undervisning sætter Kaliber eleverne i centrum og tvinger dem til at reflektere og tage stilling.
Alinea

Læs mere >

< Læs mindre

TOR 27.04
Lokale 4
9.30
Gør dine elever til korrekturkonger!
Esben Neergaard, læremiddelkonsulent, Alinea. Udskolingslærer i dansk? Kom og oplev Alineas nye, intelligente læremiddel, som aktiverer dine elever med undervisning og træning i retstavning og grammatik. iStavning tilpasser sig den enkelte elev, så alle udvikler sig og bliver dygtigere.
Alinea
Lokale 4
10.30
Gør træning til læring med CampMat
Kristoffer Krab Søgaard, digital matematikredaktør, Alinea. Er du indskolingslærer i matematik? Oplev det intelligente læremiddel CampMat, der gennem sjove spilelementer træner eleverne på deres eget niveau. CampMat kan kombineres med Alineas matematiksystemer.
Alinea
Lokale 4
11.30
Nyhed til dig, som underviser i dansk som andetsprog
Mette-Maria Rydén, konsulent i dansk som andetsprog, Viborg Kommune. Hvordan aktiverer du elevernes sprogbrug med CL? Fart på dansk bygger bro til almenundervisningen og giver eleverne et sprog til at kunne deltage i alle skolens fag. Gratis særtryk.
Alinea
Lokale ?
12.30
Læseforståelsens fantastiske fire
Merete Brudholm og Pernille Sørensen. Hør hvordan eleverne kan udvikle sig til aktive og strategiske læsere ved at gøre brug af en bred vifte af læseforståelsestrategier i deres aktive dialog med såvel fag- som skønlitterære tekster.
Akademisk Forlag
Lokale 4
13.30
Unik løsning til ordblinde
Thomas Mose og Mikael Højbjerg, ordblindelærer og læsevejleder. Arbejder du med ordblinde? Hør, hvordan du med et unikt digitalt læremiddel arbejder målbaseret med elever, som har svært ved at læse og stave. Den nye løsning baserer sig på Alineas platform for adaptive læremidler.
Alinea
Lokale 5
14.30
Kom ind i sproget
Mette Vedsgaard Christensen. Hør om dansk som andetsprog og sproglig udvikling for alle: sprogdidaktik, læremidler og dansk som andetsprog som en dimension i undervisningen.
Akademisk Forlag

Læs mere >

< Læs mindre