Mentorer, der målrettet hjælper eleven

Sammen skabes Danmarks bedste mentorer

 

Læs mere >

< Læs mindre

Den bedste mentorhjælp

For at lektiehjælp skal være god, skal mentoren være den helt rigtige! GoTutor har igennem mange år skræddersyet lektiehjælp til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Med udgangspunkt i elevens faglige udfordringer og personlighed matches hver enkelt elev nøje med den mentor, der bedst er i stand til fagligt og pædagogisk at hjælpe.

GoTutors mentorer er nøje udvalgt og uddannet, og de får stillet Alineas opgaver og undervisningsmaterialer af høj kvalitet til rådighed.

Et samarbejde, der er ganske særligt

Egmont ejer Alinea og GoTutor, og de er naboer i Vognmagergade i København. Det giver unikke muligheder for et tæt samarbejde om lektiehjælp via mentorer.

Alinea stiller ikke blot undervisningsmaterialer til rådighed for GoTutors mentorer, deres eksperter er også med til at udvikle og forbedre den hjælp, GoTutors mentorer tilbyder. Det gør de bl.a. ved at bidrage ved uddannelsen af mentorerne, både hvad angår deres faglige og deres pædagogiske kompetencer. Sammen vil Alinea og GoTutor skabe den bedste lektiehjælp i landet.

 

Læs mere >

< Læs mindre

De dygtigste mentorer

Hver eneste af GoTutors mentorer er særligt udvalgt, testet og uddannet. Fordi kvaliteten af deres hjælp i sidste ende afhænger af deres kompetencer.

Med Alineas hjælp uddanner GoTutor mentorerne med fokus på deres didaktik og pædagogik, og mentorerne tilbydes redskaber til at håndtere de konkrete fag og problemstillinger. Eksperter ved Alinea bidrager desuden til sikringen af GoTutors høje kvalitet via en løbende sparring om den lektiehjælp, der tilbydes.

Mentorer, der har fokus på kunden

GoTutor tilbyder ikke et standardprodukt! Lektiehjælp, der virker, skal skræddersys til hver enkelt elev. For at sikre en unik hjælp har GoTutor hver dag stærkt personlige samtaler med forældrene til de elever, der har brug for en mentor.

Det er vigtigt for GoTutor, at man som forælder – eller elev – oplever trygt at kunne ringe og få en god snak om de udfordringer, der er opstået i skolen, hvad enten det drejer sig om faglige udfordringer, dårlig trivsel eller andre problemstillinger. Det er også vigtigt at kunne snakke om, hvorvidt det at få en mentor faktisk er den helt rigtige løsning.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Mentorer får adgang til Alineas materialer og opgaver

Som noget helt særligt får GoTutors mentorer adgang til læringsmidler og opgaver fra Alinea – materialer af allerhøjeste kvalitet.

GoTutors mentorer får adgang til undervisningsmaterialer fra Alinea, der er udviklet til alle fag i grundskolen. Blandt disse mange og stærke materialer er Yes we Can (engelsk), Molevitten (dansk), KonteXt (matematik) og Ind i biologien (biologi). Hertil kommer adgang til fagenes digitale portaler, fx Danskportalen og Matematikportalen. Der er relevante materialer fra Alinea til rådighed uanset faget.

Læs mere >

< Læs mindre

De mest tilfredse kunder

Alle, der har modtaget hjælp af en af GoTutors mentorer, skal være fuldt tilfredse med hele forløbet. Det er ambitionen.

Og kunderne ER glade og tilfredse. De giver 5 stjerner på Trustpilot samt i Google- og Facebook-reviews – GoTutor er Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp.  

Læs mere >

< Læs mindre