IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
792 , 00 kr.
990 , 00 kr.
MAVS - Mobilisering af verber og substantiver

MAVS - Mobilisering af verber og substantiver

Dette er et testmateriale til at bestemme afasiramtes evne til at mobilisere substantiver og verber.

MAVS-testen er en sammenlignende benævnelsestest, der kan bruges i den logopædiske undersøgelse af afasiramtes evne til at mobilisere substantiver og verber. Ud fra et billedmateriale bestående af farvefotografier skal den testede benævne 30 billeder af handlinger og 30 billeder af genstande.

I forbindelse med udvælgelse af ordmateriale er der taget specielt hensyn til nogle af de specifikke sproglige problemer, man hyppigt finder hos afasiramte, der har vanskeligheder med at benævne ord fra den ene ordklasse i forhold til den anden. Ordmaterialet er endvidere sprogvidenskabeligt kontrolleret og balanceret. MAVS-testen kan således bruges som redskab i forbindelse med udredningen af, om der hos den afasiramte er en forskel i evnen til at mobilisere substantiver og verber. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773997239
1. oplag 01. jan. 2001
10 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Tale-høre-træning 1. udg. 2001 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
990 , 00 kr.
792 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms