Matematikportalen

Indskoling | Mellemtrin | Udskoling

Med Matematikportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret matematikundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

1.200KR.

Prisen er ekskl. moms pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg mellem: indskoling 0.-3. kl. | mellemtrin 4.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Matematikportalen?

I den nye matematikportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Indskoling (0.-3. klasse)
Eleverne bliver taget i hånden gennem alle forløb. Portalen har en genkendelig struktur, så eleverne hurtigt kan finde rundt. Billederne er inspirerende og tilpasset elevernes alder, og teksterne er korte, i øjenhøjde og kan alle læses op med syntetisk tale. Eleverne arbejder i GeoGebra, og bevægelse og konkrete materialer er integreret i forløbene.

Mellemtrin (4.-6. klasse)
Klasserumsundervisning, kompetenceopgaver og undersøgende matematik er bærende elementer. Der er fokus på multimodale værktøjer, og eleverne skal ofte selv vælge det rette værktøj til at løse opgaven. Træning er tænkt ind i den samlede progression i forløbene.

Udskoling (7.-9. klasse)
Eleverne bliver præsenteret for faglig viden formidlet på en lettilgængelig og inspirerende måde. Der er valgfrihed i opgaver og ekstra opgaver til dem, der er færdige før tid. Opgaverne løses ofte parvis og i grupper, og løbende evaluering indgår naturligvis i forløbene. På den måde er det nemt at tilgodese alle elever.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre