IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
31 , 96 kr.
39 , 95 kr.
Matematik for mig opgavebog - Plus

Matematik for mig opgavebog - Plus

Lær at plusse som en matematik-haj.

Denne bog er fyldt med regnefortællinger, indkøbsopgaver, sammenføjning af mængder, kæderegning, spil og forklaringer på forskellige strategier for opgaveløsning. Der er også masser af vejledning til forældrene og kopisider med tællekort, prikkort og talark som konkrete hjælpemidler til løsning af opgaverne.

Matematik for mig er en serie hæfter som I kan sidde med hjemme. Det er et materiale der er udviklet til børn, der har lidt vanskelighed med matematik. Illustrationerne er tydelige, tempoet roligt og opgaverne bliver anskuet fra mange forskellige vinkler.

I hvert hæfte er der en side for side vejledning til forældrene. Perfekt som supplerende materiale efter skoletid, hvis enkelte emner eller faget føles lidt svært eller hvis man bare har lyst til lidt ekstra matematik.

Materialet er udviklet i samarbejde med Alinea - Danmarks førende undervisningsforlag.

Fra 6 år.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788711339138
4. oplag 26. jun. 2019
32 sider
2. udg. 2014 Forlag: Carlsen Redaktør: Benedicte Hartmann Nielsen
39 , 95 kr.
31 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms