IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Lydsporet 3b, læg lyd til (5 stk.)

Lydsporet 3b, læg lyd til (5 stk.)

Dette er et engangshæfte til danskundervisningen i indskolingen og specialklasser.

Tilgang
Lydsporet er et materiale, der arbejder med fonologisk opmærksomhed for at udvikle elevers fonembevidsthed ved at kunne skelne de fonologiske dele i talte ord (fonemer).

Formålet med træning i fonologisk opmærksomhed er at udvikle elevers evne til at opfatte rim, identificere ord ud fra ordenes første lyd, udskille enkeltlyde i ord og trække lyde sammen til ord. Ved at arbejde med fonologisk opmærksomhed udvikler eleverne deres opmærksomhed på ords lydstruktur.

Lydsporet består af:

 • Én lærerbog der indeholder teori, vejledning til de enkelte hæfter og mundtlige opgaver der introducerer hvert opgavehæfte.
 • 2 x 10 opgavehæfter på to niveauer, a-hæfter og b-hæfter. B-hæfterne fungerer som en ekstra udfordring til eleverne. Hvert hæfte bliver afsluttet med en prøv-dig-selv-side, som er tænkt som en del-evaluering.
 • Evalueringsark.

Materialet kan anvendes af elever i 1. klasse og af elever i specialundervisningen med behov for en grundig indføring i det alfabetiske / fonematiske princip. Der er mulighed for differentiering.

Indhold
I Lydsporet 3a, læg lyd til skal eleverne øge deres opmærksomhed på at lægge lyde til ord eller rimdel. I hæftet arbejder elverne med forlyd og ord eller rimdel og med hvilket ord, der fremkommer, når forlyden lægges til ord eller rimdel.

Downloads
Evalueringsark
Facitliste

Dette er en sampak med 5 hæfter.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Materialet virker godt og gennemarbejdet. Det vil kunne anvendes af elever både i indskolingen og i specialundervisningen."
  Folkeskolen
  På lager
  ISBN:
  9788776070489
  3. oplag 30. aug. 2004
  16 sider
  Fag: Dansk 1. udg. 2004 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  66 , 25 kr.
  53 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Materialet virker godt og gennemarbejdet. Det vil kunne anvendes af elever både i indskolingen og i specialundervisningen."
   Folkeskolen
   Feltgruppe