IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
112 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Lydret PS, Emil og Luna laver sjov

Lydret PS, Emil og Luna laver sjov

Emil og Luna laver sjov med hinandens navne. De snakker bagvendt, også når de møder Adi og vil have en si. Men ved Emils mor så, at det er is?

Lix: 3,8
Let-tal: 13
Andelen af lydrette ord: 58 %

Læs mere >

< Læs mindre

  Mange glade og tegneserieagtige illustrationer, som bærer begynderlæserne gennem bogen. To lydrette letlæsningsbøger i serien med Emil og Luna fra "Lydret PS" til den første læsning i 1. klasse (fra 6 år). Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723506160
  1. oplag
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-2. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  140 , 00 kr.
  112 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Mange glade og tegneserieagtige illustrationer, som bærer begynderlæserne gennem bogen. To lydrette letlæsningsbøger i serien med Emil og Luna fra "Lydret PS" til den første læsning i 1. klasse (fra 6 år). Beskrivelse Lunas kanin er transformeret til en superkanin i Lunas super kanin. Luna fortæller Emil, at hendes - i virkeligheden sløve kanin - har løbet efter en hund og spist dens kødben. Derefter jaget naboens kat op i træet, hvor den blev reddet af en pelikan med en bavian i næbbet. Nu vil Emil gerne have den sløve og sovende kanin til at vise, hvor bavianen er! I Emil og Luna laver sjov leger børnene snakke-bagvendt. De leger med hinandens navne, og hvad de ser. Det skaber visse problemer, da de beder Emils mor om en si! Mon de så får det, de gerne vil have? Bogen lægger op til børnenes egen leg med bogstaver. Teksten er enkel og lydret samt sat med store typer i korte linjer. Begge bøger er gennemillustreret med sjove, farverige, nærmest tegneserieagtige illustrationer, som meget fornemt udvider og støtter teksten. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt. Der er opgaver til bøgerne på forlagets hjemmeside. Sammenligning Fra samme serie kender vi historierne om Nana og Silas. Samlet konklusion De mange glade og tegneserieagtige illustrationer bærer begynderlæserne gennem de to sjove og meget charmerende letlæsningsbøger.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe