IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
LOOP Fremstilling. Multimodale fortællinger

LOOP Fremstilling. Multimodale fortællinger

I Multimodale fortællinger skal eleverne arbejde med at undersøge, eksperimentere med og fremstille fortællinger, hvor læseren selv er hovedperson og er med til at vælge handlingen. Med afsæt i en nyskreven Kenneth Bøgh Andersen-tekst som modeltekst skal eleverne fremstille en interaktiv fortælling, hvor de fortæller i både skrift, farver og billeder, altså multimodalt. Slutteligt skal de præsentere og låne deres interaktive multimodale fortællinger ud på biblioteket.

Eleverne lærer, hvordan skrift, tale, lyd og billeder alle spiller en vigtig rolle, når man skal fremstille tekster som eksempel interaktive og multimodale fortællinger. Her er det også vigtigt at kende til, hvordan man arbejder i forskellige faser, når man fremstiller tekster. Det får eleverne hjælp til i et fremstillingsloop og et responsloop.

 

LOOP er en serie, der tager afsæt i danskfagets kompetenceområder Læsning, Fremstilling og Fortolkning, og hvor Kommunikation spiller en væsentlig rolle. Den enkelte bog rummer et spændende emneforløb, hvor et kompetenceområde sættes i spil vha. faglige loops, som er koncentrerede nedslag i danskfaglige elementer. Et loop kan være læsestrategier, respons, skrivestrategier m.m.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788723514981
1. oplag 18. feb. 2019
80 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2017 Forlag: Alinea Redaktør: Helle Svane Boutrup
185 , 00 kr.
148 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms