IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
145 , 00 kr.
181 , 25 kr.
Multimodale fortællinger, Elevbog/Web

Multimodale fortællinger, Elevbog/Web

I Multimodale fortællinger  skal eleverne arbejde med at undersøge, eksperimentere med og fremstille fortællinger, hvor læseren selv er hovedperson og er med til at vælge handlingen. Med afsæt i en nyskreven Kenneth Bøgh Andersen-tekst som modeltekst skal eleverne fremstille en interaktiv fortælling, hvor de fortæller i både skrift, farver og billeder, altså multimodalt. Slutteligt skal de præsentere og låne deres interaktive multimodale fortællinger ud på biblioteket.

Eleverne lærer, hvordan skrift, tale, lyd og billeder alle spiller en vigtig rolle, når man skal fremstille tekster, fx interaktive og multimodale fortællinger. Her er det også vigtigt at kende til, hvordan man arbejder i forskellige faser, når man fremstiller tekster. Det får eleverne hjælp til i et fremstillingsloop og et responsloop.

Med Multimodale fortællinger  udvikler eleverne deres evner inden for kompetenceområdet Fremstilling og får styrket deres skrivekompetencer samt en opmærksomhed på multimodale elementer i en fiktiv tekst.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723514981
1. oplag 09. mar. 2019
64 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2017 Forlag: Alinea Redaktør: Helle Svane Boutrup
181 , 25 kr.
145 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms