IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
73 , 00 kr.
91 , 25 kr.
Loop 1. The Pet

Loop 1. The Pet

Dette er en flergangsbog til læsning i engelskundervisningen.

Om serien
Loop 1 handler om familien Danson. De bor i et hus, hvor alt kan ske.

Serien foregår i et fantasifuldt univers, der er skørt på den gode måde og med uventede slutninger. Hver bog har en afsluttet historie med hver sit tema, der har afsæt i de 200 mest almindelige engelske ord.

I de seks bøger møder vi familien Danson og får en rundvisning i deres hus. Vi hører om deres kæledyr, sidder med ved morgenbordet og følger med, når far laver suppe.

Der er forskellige spil eller aktiviteter til hver bog, og det er let at genbruge idéerne i forskellige kombinationer på kryds og tværs.

Indhold
I denne bog skal familien have et kæledyr. Forslagene er mange. Skal det være en hund eller en pony? En slange eller måske en dinosauer? Det kunne jo også være en papegøje eller en klovnefisk, for slet ikke at tale om en kat eller en mus. Vi får se, hvad de har i forretningen.

Downloads
Dominospil
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Velegnet til den allerførste læsning på engelsk. De er lette at læse på grund af de korte sætninger med mange gentagelser. De store tegninger hjælper med at forstå handlingen. Anbefales til både til læringscentre og folkebiblioteker til den allerførste læsning på engelsk.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771770445
  1. oplag 22. nov. 2016
  21 sider
  Niveau: 1. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  91 , 25 kr.
  73 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Velegnet til den allerførste læsning på engelsk. De er lette at læse på grund af de korte sætninger med mange gentagelser. De store tegninger hjælper med at forstå handlingen. Anbefales til både til læringscentre og folkebiblioteker til den allerførste læsning på engelsk. Kan bruges til selvstændig læsning og i emnearbejde.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe