IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
73 , 00 kr.
91 , 25 kr.
Loop 1. Meet the Dansons

Loop 1. Meet the Dansons

Dette er en flergangsbog til læsning i engelskundervisningen.

Om serien
Loop 1 handler om familien Danson. De bor i et hus, hvor alt kan ske.

Serien foregår i et fantasifuldt univers, der er skørt på den gode måde og med uventede slutninger. Hver bog har en afsluttet historie med hver sit tema, der har afsæt i de 200 mest almindelige engelske ord.

I de seks bøger møder vi familien Danson og får en rundvisning i deres hus. Vi hører om deres kæledyr, sidder med ved morgenbordet og følger med, når far laver suppe.

Der er forskellige spil eller aktiviteter til hver bog, og det er let at genbruge idéerne i forskellige kombinationer på kryds og tværs.

Indhold
I denne bog møder vi familien Danson med tvillingerne Lily og Luke på 8 år og deres forældre Amber og Bob.

Downloads
Vendespil
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Rigtig fint bud på en ny letlæsningsserie på engelsk. Vigtige ord og vendinger bliver gentaget en del gange og hjælper begynderlæsere til at forstå og huske dem. De farverige illustrationer understøtter forståelsen af teksten og er motiverende for læsningen.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771770247
  1. oplag 09. mar. 2016
  21 sider
  Niveau: 1. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  91 , 25 kr.
  73 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Rigtig fint bud på en ny letlæsningsserie på engelsk. Vigtige ord og vendinger bliver gentaget en del gange og hjælper begynderlæsere til at forstå og huske dem. De farverige illustrationer understøtter forståelsen af teksten og er motiverende for læsningen. Lovende serie, som anbefales indkøbt til PLC og folkebibliotek.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe