IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Let's dance, Rød café

Let's dance, Rød café

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som supplement til engelskundervisningen af 13-15-årige.

Tilgang
Bøgerne i Café-serien – Læsning handler om nære hverdagsting som fest, forelskelse, venskaber, mobning og meget andet. Bøgerne er læseteknisk lette at gå til med kendte emner fra dagligdagen.

Café-serien – Læsning består af en række frilæsningsbøger på dansk, engelsk og tysk.

Bøgerne er inddelt i fire niveauer:

 • Grønt niveau er målrettet indskolingen
 • Gult niveau henvender sig til de 9-12-årige med et lix-tal på 7-8
 • Rødt niveau henvender sig til de 13-15-årige med et lix-tal på 8-10
 • Blåt niveau er ligeledes rettet mod de 13-15-årige med et lix-tal på 12-15.

Flere af emnerne appellerer også til voksne.

Let’s dance tilhører det røde niveau i Café-serien.

Indhold
Hovedpersonen elsker at danse, han har gået til dans næsten hele sit liv. Han startede på danseskolen, da han var 3 år, og siden han var syv har han danset med Sue. De er ikke kærester, men de kender hinanden ud og ind. De har vundet mange priser sammen, og nu træner de for at vinde den næste konkurrence i Tyskland.

Efter den sidste træningstime cykler han hjem i den tætte trafik. En bilist overser ham i et sving – og bang! Alt bliver sort. Han vågner op på hospitalet med et brækket ben. Han skal opereres og må vinke farvel til Tysklands-turen.

Kommer han til at danse igen?

Downloads
Læs uddrag
Se ordliste

Læs mere >

< Læs mindre

  Bøgerne kan bruges både til oplæsning og selvstændig læsning, da de er skrevet på et lettilgængeligt sprog, der giver eleverne fornemmelsen af selv at kunne læse og forstå engelsk og endda beskæftige sig med emner, der er vedkommende for dem.
  SprogLæreren
  På lager
  ISBN:
  9788771770339
  1. oplag 12. maj. 2016
  28 sider
  Fag: Engelsk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  58 , 75 kr.
  47 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bøgerne er spændende og beskriver på en enkel forståelig måde situationer og problemer fra teenagelivet. De er lette at læse, da teksten er skrevet med korte sætninger og i et enkelt sprog. Anbefales til PLC og folkebiblioteker.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Bøgerne kan bruges både til oplæsning og selvstændig læsning, da de er skrevet på et lettilgængeligt sprog, der giver eleverne fornemmelsen af selv at kunne læse og forstå engelsk og endda beskæftige sig med emner, der er vedkommende for dem. De er på den baggrund også rigtigt gode at have stående på skolebiblioteket til lystlæsning, ligesom de fungerer rigtig fint i forhold til at undervisningsdifferentiere i klassen.
    SprogLæreren
    Feltgruppe