IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Letlæsningsromaner som ibøger

Alfabetas letlæsningsromaner - kommer snart som i-bøger!
 

Alfabetas letlæsningsromaner er bøger til unge og voksne, der er ved at lære dansk. Romanerne kombinerer gode fortællinger med enkelt sprog, så enhver kan finde læseglæden.

Den kommende i-bogsversion sikrer, at kursisterne nemt kan få adgang til spændende læsestof på deres niveau – om man er på eller uden for skolen er den gode historie ikke mere end få klik væk.

De røde, grønne og gule romaner rummer anderledes historier om genkendelige emner, der er oplagte til diskussion og refleksion.

I den blå serie kan man læse om historiske kvinder og mænds liv. Den gode fortælling er i centrum, samtidig med at læseren får indblik i fortidens store danskere og deres liv.

Klik her for at finde lyden til alle romaner

Læs mere >

< Læs mindre

Hvordan får jeg adgang til letlæsningsromanerne i i-bogsversion?


Alfabetas letlæsningsromaner i i-bogsversion købes som skoleabonnementer, der gælder et år ad gangen. Ét abonnement giver adgang til én titel for alle skolens kursister og koster 499 kr. per år.  
Det vil på sigt også blive muligt at købe titlerne enkeltvist. En enkelt adgang vil da koste 49. kr.

I i-bogen kan kursisten nemt lytte til romanen, da lyden er lagt ind side for side. Det er dog stadig muligt at downloade lyden, til de analoge udgaver, seperat. 
Både i-bøger og de seperate lydfiler finder du på:


alfabetadigital.dk 

I-BØGERNE UDKOMMER 
TIL MARTS 2017!

Læs mere >

< Læs mindre