IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Let PS, Trix-X, Storm er sej

Let PS, Trix-X, Storm er sej

2. bog i serien Trix-X.

Storm, Måns og Liv har fundet den bil, der kørte Livs kat ihjel. Bilens ejer er vred og truer med tæsk. Han får Storm ind i værkstedet, hvor han binder ham. Måns og Liv må hente hjælp. Men vil politiet tro på dem?

En bog om et venskab, hvor Trix-X sammen løser en lidt farlig opgave.

Lix: 7

Første i serien bog: Den døde kat.

Læs mere >

< Læs mindre

  Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden Kort om bogen Trix-X er en detektivgruppe, der gerne vil opklare forbrydelser. "Storm er sej" er en fortsættelse af "Den døde kat". Der er et kort resume fra den første bog i starten. For 7-8 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723510167
  1. oplag 29. mar. 2015
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  142 , 50 kr.
  114 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden Kort om bogen Trix-X er en detektivgruppe, der gerne vil opklare forbrydelser. "Storm er sej" er en fortsættelse af "Den døde kat". Der er et kort resume fra den første bog i starten. For 7-8 år. Beskrivelse Trix-X - Storm, Måns og Liv - finder frem til den bil, der har kørt Livs kat over. Bilens ejer er vred og skælder Storm ud, men Bil-Jan kommer og hjælper Storm. Liv og Måns synes, at den vrede mand er mistænkelig, og de får fat i politiet. De finder Storm bundet. Bogens sværhedsgrad er lix 07 og let-tal 16 og teksten har mange dialoger. Kirsten Gjerding har tegnet. Vurdering Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden. Billederne støtter tekstens indhold. Andre bøger om samme emne/genre Alma, Julie og heste-tyven og Hvem er tyven? har ligeledes forbrydelse som tema for samme målgruppe. Til bibliotekaren Oplagt anskaffelse i forlængelse af "Den døde kat" for at få den fortsatte handling. Til børnebiblioteket og skolernes PLC.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe