IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Let PS, Trix-X, Storm er sej

Let PS, Trix-X, Storm er sej

2. bog i serien Trix-X.

Storm, Måns og Liv har fundet den bil, der kørte Livs kat ihjel. Bilens ejer er vred og truer med tæsk. Han får Storm ind i værkstedet, hvor han binder ham. Måns og Liv må hente hjælp. Men vil politiet tro på dem?

En bog om et venskab, hvor Trix-X sammen løser en lidt farlig opgave.

Lix: 7

Første i serien bog: Den døde kat.

Læs mere >

< Læs mindre

  Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden Kort om bogen Trix-X er en detektivgruppe, der gerne vil opklare forbrydelser. "Storm er sej" er en fortsættelse af "Den døde kat". Der er et kort resume fra den første bog i starten. For 7-8 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723510167
  1. oplag 29. mar. 2015
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  142 , 50 kr.
  114 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden Kort om bogen Trix-X er en detektivgruppe, der gerne vil opklare forbrydelser. "Storm er sej" er en fortsættelse af "Den døde kat". Der er et kort resume fra den første bog i starten. For 7-8 år. Beskrivelse Trix-X - Storm, Måns og Liv - finder frem til den bil, der har kørt Livs kat over. Bilens ejer er vred og skælder Storm ud, men Bil-Jan kommer og hjælper Storm. Liv og Måns synes, at den vrede mand er mistænkelig, og de får fat i politiet. De finder Storm bundet. Bogens sværhedsgrad er lix 07 og let-tal 16 og teksten har mange dialoger. Kirsten Gjerding har tegnet. Vurdering Fin detektiv-serie for de første læsere, der har knækket læsekoden. Billederne støtter tekstens indhold. Andre bøger om samme emne/genre Alma, Julie og heste-tyven og Hvem er tyven? har ligeledes forbrydelse som tema for samme målgruppe. Til bibliotekaren Oplagt anskaffelse i forlængelse af "Den døde kat" for at få den fortsatte handling. Til børnebiblioteket og skolernes PLC.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe