IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
116 , 00 kr.
145 , 00 kr.
Let PS, Spis ormen!

Let PS, Spis ormen!

Denne bog er en flergangsbog til danskundervisningen i indskolingen.

Alex bider i ormen og tænker på pasta ...

Han er ny i klassen og skal bestå tre prøver for at komme med i Marcos vennegruppe:
Kysse en pige med skolens største bryster, stjæle æbler og spise en orm.
Klarer Alex prøverne og bliver en del af gruppen?

Tegneren Jenz Koudahl har gennemillustreret bogen i en sjov og skæv stil, der står godt til bogens tema.

Let PS er til de lidt øvede læsere fra 7 år.
Til læsestart, læsekurser, læsetræning eller bare til en sjov læseoplevelse for både drenge og piger.

Lix: 8
Let-tal: 17

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen er velskrevet, og indholdet er morsomt, realistisk og tankevækkende Kort om bogen For at komme med i gruppen, skal Alex kysse en pige, stjæle æbler fra en have og - værst af alt - spise en orm! Fra 7 år, lix 8 og Let-tal 17. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723511027
  1. oplag 01. maj. 2015
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
  145 , 00 kr.
  116 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen er velskrevet, og indholdet er morsomt, realistisk og tankevækkende Kort om bogen For at komme med i gruppen, skal Alex kysse en pige, stjæle æbler fra en have og - værst af alt - spise en orm! Fra 7 år, lix 8 og Let-tal 17. Beskrivelse En gruppe børn begynder i skolen efter en lang ferie. Alex er ny i klassen, og han bliver placeret i den gruppe, hvor Marco, Lukas, Emma og Sisse sidder. Marco fortæller Alex, at det er hans gruppe, der bestemmer, og spørger Alex, om han vil være med i gruppen. Alex vil gerne være med, og for at komme det, skal han bestå tre prøver. Han kommer dog kun til prøve nummer to, hvor han kaster op, da han skal spise en orm. Så dukker politiet dukker op, og historien får en overraskende drejning. Den begivenhed bevirker, at Alex ikke skal udføre flere prøver. Bogen er udgivet i serien "Let PS". Teksttyperne er store. Der er megen dialog. Illustrationerne er i farver og collageagtige, hvor aktørerne er tegnet med tynde streger. Omgivelserne er dels foto, dels akvarel/vandfarver. Vurdering Bogen er velskrevet, og indholdet er morsomt, realistisk og tankevækkende. Illustrationerne er skæve og sjove og supplerer og tilføjer teksten nye vinkler. Andre bøger om samme emne/genre Til angreb, Kalle! indeholder samme tema som "Spis ormen!" om at skulle bestå en prøve for at kunne være med i en gruppe, og bogen er af ca. samme læsem-ae-ssige sværhedsgrad. Til bibliotekaren Meget anbefalelsesværdig både med hensyn til indhold og illustrationer.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe