IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
112 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Let PS, Milla og Sara - og Max

Let PS, Milla og Sara - og Max

Milla og Sara er bedste vennner for altid. De går på samme SFO og holder altid sammen. En dag har Milla ondt i foden og kan ikke danse. Hun savner Sara så meget, at hun tegner et hjerte, hvor hun skriver ‘Milla og Sara B.V.F.A.’ Heldigvis sidder Max ved siden af hende. Han smiler bare så sødt. Måske skulle hun også skrive Max’ navn i hjertet!

En bog om at være venner, også selv om man ikke altid er sammen.

Lix: 6
Let-tal:16

Læs mere >

< Læs mindre

  Bør være i såvel børnebiblioteket som skolens pædagogiske læringscenter Begynderlæsningsbog til de lidt-øvede, der selv vil læse om venskab og bekymringen ved at være udenfor. Ligeledes velegnet til fritidslæsning for børnebibliotekets brugere. Forsiden viser fint indholdet for målgruppen.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723505842
  1. oplag
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  140 , 00 kr.
  112 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bør være i såvel børnebiblioteket som skolens pædagogiske læringscenter Begynderlæsningsbog til de lidt-øvede, der selv vil læse om venskab og bekymringen ved at være udenfor. Ligeledes velegnet til fritidslæsning for børnebibliotekets brugere. Forsiden viser fint indholdet for målgruppen. Beskrivelse Milla og Sara er bedste veninder, og de elsker at danse sammen i SFO'en. En dag kan Milla ikke danse, fordi hun har ondt i foden. Hun tegner et hjerte og skriver Sara og Mille B.V.F.A. Ved siden af hende sidder Max, der smiler sødt, så Milla tænker på at tilføje Max til teksten. Sara hjælper Milla med at lære dansetrinene, så Milla genfinder sit gode humør - og er blevet en ven rigere. Fin lille hverdagshistorie om venskab og savn. Sproget er fint tilpasset målgruppen - 1.-2. klasse - lix 06 og lettal 16. Maria Bramsen har illustreret med collageagtige billeder, som fint understøtter teksten. Sammenligning Andre bøger om venskab på samme fine niveau kan nævnes Emil og Luna på tur (13/50) og Emmas hestesko (14/14) i den lange række af gode begynderlæsningsbøger. Samlet konklusion Meget anvendelig til læsetræning fra 1. kl. til starten af 2. klasse - 7-8 år - og bør være i såvel børnebiblioteket som skolens pædagogiske læringscenter.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe