IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Let PS, Almas første kamp

Let PS, Almas første kamp

Fodbold til piger!

Alma skal spille sin første kamp for ABS, selv om hun kun har trænet to gange.
Hun skal spille i angrebet sammen med sin veninde Naja.
Men Emils kanin er lige ved at ødelægge det hele.

Tegner Christian Guldager har illustreret bogen med farverige og udtryksfulde billeder, der både understøtter og udvider teksten.

Bogen indgår i serien Let PS til de lidt øvede læsere fra 7 år. Sproget er enkelt og læsepædagogisk bearbejdet. Til læsetræning, læseindsats eller bare til en super læseoplevelse for fodboldglade piger.
Lix 7
Let-tal: 16

Læs mere >

< Læs mindre

  God lille letlæsningsbog Kort om bogen Alma er lige begyndte til fodbold. Hun har kun trænet to gange, men alligevel skal hun ud at spille kamp. Da hun står i omklædningsrummet og lukker sin sportstaske op, sidder lillebrors kanin nede i tasken. Hvad nu? Til børn fra 7-8 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723510501
  1. oplag 01. maj. 2015
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
  142 , 50 kr.
  114 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   God lille letlæsningsbog Kort om bogen Alma er lige begyndte til fodbold. Hun har kun trænet to gange, men alligevel skal hun ud at spille kamp. Da hun står i omklædningsrummet og lukker sin sportstaske op, sidder lillebrors kanin nede i tasken. Hvad nu? Til børn fra 7-8 år. Beskrivelse Bogen indgår i serien "Let PS". Teksten er sat med store bogstaver i korte linjer. Illustrationerne er farvelagte tegninger, der fylder hele og halve sider. Alma har et godt sammenspil med Naja, og de er sammen om at lave mål. Men kaninen Snus spiller også en rolle i kampen. Vurdering God lille letlæsningsbog. Tegningerne understøtter teksten fint. Andre bøger om samme emne/genre Andre bøger om fodbold er fx: Liva spiller fodbold fra 2012 i serien "Mini Zoom" og Emilies finte fra 2011 i serien "Lille Dingo". Bøgerne om Kasper, der spiller fodbold fx Kasper hjælper Tom er lidt sværere end den nye bog. Til bibliotekaren Anbefales indkøbt. Mange piger elsker at spille fodbold.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe