Lektiehjælp i København målrettet elevens behov

Sammen skabes Københavns bedste lektiehjælp

Besøg GoTutor.dk eller ring 71 99 71 90

 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i København af høj kvalitet

Alle fortjener den allerbedste lektiehjælp! Igennem mange år har GoTutor hjulpet elever i København, både i grundskolen og på gymnasiet. Hos GoTutor tildeles alle elever på baggrund af deres personlighed og deres faglige behov den underviser, der matcher dem bedst både fagligt og pædagogisk. Underviserne er omhyggeligt udvalgt af GoTutor, og de uddannes til opgaven. Desuden får de adgang til stærke og relevante undervisningsmaterialer, inkl. opgaver, fra Alinea.

 

Et tæt samarbejde om lektiehjælp

Med Egmont som ejer af Alinea og GoTutor og med fælles adresse i Vognmagergade i København er rammerne sat for et tæt og helt unikt samarbejde om lektiehjælp.
Alinea bidrager til den høje kvalitet af GoTutors lektiehjælp i København ved at give underviserne mulighed for at benytte kvalitetsmaterialer. Dertil kommer, at Alineas eksperter er med til at uddanne lektiehjælperne og klæde dem pædagogisk og fagligt på til opgaven.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i København – understøttet af materialer fra Alinea

GoTutors undervisere er i den helt særlige situation, at de som de eneste lektiehjælpere har mulighed for at anvende Alineas kvalitetsmaterialer i deres undervisning.
Til at understøtte deres undervisning i dansk kan de eksempelvis benytte grundsystemet Molevitten og stavesystemet Stavetrappen. I matematik er der bl.a. grundsystemerne KonteXt og Matematrix, i fysik Ny Prisma og i engelsk Yes we can. Til de forskellige fag er der desuden digitale portaler og materialer tilegnet elever med særlige udfordringer som fx ordblindhed. Alinea stiller materialer af høj kvalitet til rådighed for ethvert fag, niveau og klassetrin.

Lektiehjælp i København med kompetente undervisere

Alle GoTutors lektiehjælpere i København har været igennem en proces med udvælgelse, test og uddannelse.
Underviserne modtager hjælp fra Alinea til at styrke deres didaktiske og pædagogiske kvalifikationer, og deres faglighed understøttes af Alineas kvalitetsmaterialer. Eksperter fra Alinea inddrages desuden i en løbende sparring med henblik på at fastholde den høje kvalitet af GoTutors lektiehjælp i København.

Læs mere >

< Læs mindre

 Lektiehjælp i København med kunden i centrum

GoTutors lektiehjælp i København er altid bygget op om den konkrete elev. En tæt og personlig samtale med forældrene er således ofte udgangspunktet for tilrettelæggelsen af barnets lektiehjælp.
Faglige udfordringer, dårlig trivsel eller andre problemstillinger – der kan være forskellige grunde til at opsøge lektiehjælp. GoTutor arbejder dagligt på at skabe en tryg og tillidsfuld samtale, når forældre ringer for at snakke om et barns udfordringer i skolen. Det er desuden målet, at forældrene oplever at få god rådgivning om, hvorvidt lektiehjælp er det helt rigtige for deres barn.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

Helt og fuldt tilfredse kunder i både København og resten af landet – det er GoTutors ambition.
Kundernes anmeldelser på Trustpilot og i Google- og Facebook-reviews viser med stor tydelighed, at det er netop, hvad kunderne er: De giver GoTutor 5 stjerner.

 

Læs mere >

< Læs mindre