Lektiehjælp i engelsk målrettet elevens behov

Sammen skabes Danmarks bedste lektiehjælp i engelsk

Besøg GoTutor.dk eller ring 71 99 71 90

 

Læs mere >

< Læs mindre

Den bedste lektiehjælp i engelsk

God lektiehjælp er tilpasset eleven. GoTutor har gennem mange år oparbejdet erfaring med lektiehjælp i engelsk til elever i grundskole og gymnasium. Alle forløb skræddersys til den enkelte elev, som tildeles en underviser, der i særlig grad matcher elevens faglige og pædagogiske behov samt konkrete udfordringer.
GoTutor lægger vægt på både at udvælge og uddanne de bedste lektiehjælpere, som også får stillet materialer og opgaver fra Alinea til rådighed for deres undervisning.


Et stærkt samarbejde

Det er oplagt for Alinea og GoTutor at samarbejde om lektiehjælp – begge er ejet af Egmont, og begge har adresse i Vognmagergade i København.
Det er ambitionen sammen at skabe landets bedste lektiehjælp. Alinea bidrager til optimeringen og udviklingen af GoTutors lektiehjælp ved at stille undervisningsmidler til rådighed for underviserne samt ved at være med til at uddanne lektiehjælperne og udbygge deres faglige og pædagogiske kompetencer.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Materialer fra Alinea understøtter lektiehjælp i engelsk

GoTutor er eneste udbyder af lektiehjælp, der kan give sine undervisere adgang til Alineas kvalitetsmæssigt stærke undervisningsmaterialer og opgaver.
Undervisere, der tilbyder lektiehjælp i engelsk, kan fx benytte grundsystemerne Yes we can og A Piece of Cake, det intelligente digitale læremiddel CampEngelsk, der tilpasser sig den enkelte elevs niveau, eller Engelskportalen. Der er relevante engelskmaterialer til ethvert niveau og klassetrin!

Lektiehjælp i engelsk – med de bedste undervisere

Eftersom kvaliteten af lektiehjælpen i engelsk er helt central for GoTutor, udvælges, testes og uddannes underviserne omhyggeligt.
Med hjælp fra Alineas eksperter uddannes de pædagogisk og didaktisk, og de gives adgang til læringsmidler af højeste kvalitet. Derudover bidrager Alinea via en løbende sparring til den høje kvalitet af GoTutors lektiehjælp i engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i engelsk med fokus på kunden

Al lektiehjælp i engelsk fra GoTutor er opbygget omkring kundens konkrete behov. På baggrund af en ofte personlig snak med forældrene skræddersys lektiehjælpen til barnet eller den unge.
Bag beslutningen om at få lektiehjælp i engelsk kan ligge dårlig trivsel, faglige udfordringer eller andre svære problemstillinger. Det er af stor betydning for GoTutor, at forældre – og evt. elever – oplever, at det er trygt at kontakte GoTutor og tage en personlig snak om ofte følsomme emner. Ligesom de gerne skal opleve at blive grundigt vejledt om, hvorvidt lektiehjælp er den rette løsning.
 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Den bedst anmeldte lektiehjælp i engelsk

Kunderne giver i deres anmeldelser GoTutor 5 stjerner på såvel Trustpilot som i reviews på Google og Facebook, hvilket gør GoTutor til Danmarks bedst anmeldte udbyder af lektiehjælp.
Det er således lykkedes at komme i mål med den ambition, at alle kunder skal være fuldt og helt tilfredse.

 

Læs mere >

< Læs mindre