Lektiehjælp i dansk målrettet elevens behov

Sammen skabes Danmarks bedste lektiehjælp i dansk

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp af høj kvalitet

Alle børn og unge fortjener den bedste lektiehjælp! GoTutor har mange års erfaring med lektiehjælp på både grundskole- og gymnasie-niveau. Hos GoTutor skræddersys lektiehjælpen i dansk til hver enkelt elev, som får tildelt netop den lektiehjælper, der bedst matcher den pågældende elevs personlighed og faglige udfordringer.

Lektiehjælperne får alle adgang til undervisningsmaterialer og opgaver i dansk fra Alinea, som de kan benytte i deres undervisning. GoTutor både udvælger og uddanner de allerbedste lektiehjælpere i Danmark.

Et helt særligt samarbejde

Både Alinea og GoTutor er en del af Egmont. Da de tilmed begge har adresse i Vognmagergade i København, giver det oplagte rammer for et omfattende samarbejde om lektiehjælp.

Det er en fælles ambition at skabe Danmarks bedste lektiehjælp i dansk. Alinea bidrager hertil ved at stille læringsmidler til rådighed for lektiehjælperne og ved at stille eksperter til rådighed for udviklingen og forbedringen af GoTutors lektiehjælp. Alinea er eksempelvis med til at uddanne danskunderviserne og styrke deres faglige og pædagogiske kompetencer.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i dansk med de bedste undervisere

Lektiehjælp er kun god, hvis underviseren er det! Det er derfor helt centralt for GoTutor, at alle undervisere udvælges og testes grundigt og derefter videreuddannes til opgaven som lektiehjælper.

GoTutor uddanner med hjælp fra Alinea alle danskundervisere med henblik på at styrke deres didaktiske og pædagogiske kompetencer, og de tilbydes relevante redskaber indenfor danskfaget og dets konkrete problemstillinger. Desuden bidrager Alineas eksperter med sparring i forhold til den løbende kvalitetssikring af GoTutors lektiehjælp i dansk.

Lektiehjælp, der altid har kunden i centrum

GoTutor lægger vægt på, at god lektiehjælp i dansk ikke kan være et standardprodukt, den skal være unikt tilpasset hver enkelt elev. Som en del af processen har GoTutor derfor ofte en tæt dialog med forældre, der ønsker lektiehjælp i dansk til deres barn.

Der kan være forskellige grunde til, at der søges lektiehjælp i dansk. Faglige udfordringer og dårlig trivsel i skolen er blandt de hyppige problemstillinger. GoTutor prioriterer altid at opbygge en tryg relation til de forældre og evt. elever, der ringer og har behov for at snakke om udfordringerne og gerne vil vide, om lektiehjælp er den rette løsning for dem.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i dansk med materialer og opgaver fra Alinea

Kun GoTutor kan tilbyde lektiehjælp i dansk, der er understøttet af undervisningsmaterialer og opgaver fra Alinea – altså af materialer af højeste kvalitet.

GoTutors lektiehjælpere i dansk har mulighed for at benytte grundsystemerne Molevitten og Den første læsning, stavesystemet Stavetrappen, systemet Tid til at skrive, de digitale portaler Danskportalen og CampStavning og meget, meget mere. Der er også forskellige materialer til brug ved ordblindhed, fx Lydretten og Ord samt portalen CampOrd. Alinea har stærke materialer til alle niveauer og klasser i grundskolen.

Læs mere >

< Læs mindre

De gladeste kunder 

Glade og tilfredse kunder står øverst på GoTutor ønskeliste. Det er ambitionen, at ALLE kunder er tilfredse med hele deres forløb i lektiehjælp.

GoTutor får 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og i Facebook- og Google-reviews og er dermed Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp.  

Læs mere >

< Læs mindre