IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Læsevanskeligheder og selvværd

Læsevanskeligheder og selvværd

Dette er en fagbog til læseundervisningen af elever med ordblindhed og læsevanskeligheder.

Når kravene til læsning overstiger færdighederne i læsning, er der tale om læsevanskeligheder. Læsevanskeligheder fører ofte til manglende selvværd, og hvis der er tale om ordblindhed, kan det forfølge personen livet igennem. Hvis man er opmærksom på problemet og sætter ind med undervisning og støtte, kan man bryde denne »sociale arv«.

Ordblindhed giver i mange tilfælde vanskeligheder med at huske, at orientere sig og at organisere. Både eleven, skolen og forældrene kan handle. Der er brug for konkret og praktisk hjælp i det daglige. Der er ikke meget litteratur om emnet, så denne bog er et kærkomment redskab.

Det er af stor betydning, at de ordblinde elever ud over at blive bedre til at læse og skrive også udvikler deres selvværd, så de kan klare sig og få mod på livet. Bogen indeholder beskrivelse af forskellige slags læsevanskeligheder og ordblindhed, tegn på ordblindhed, livsvanskeligheder, social identitet, selvværd og selvtillid, hvordan det er at være ordblind og et 12-punktsprogram.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075491
1. oplag 16. mar. 2010
75 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms