IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
193 , 00 kr.
241 , 25 kr.
Læsepaletten 2, Tekstbog

Læsepaletten 2, Tekstbog

Læsestrategier og fiktion

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i dansk på mellemtrinnet.

I Læsepaletten 2 arbejder eleverne systematisk med forskellige læsestrategier - gennem mundtligt og skriftligt arbejde. Tekstbogen indeholder præsentationer af strategierne og tekster, som bruges til at træne strategierne.

I Læsepaletten 2 lærer eleverne desuden at bruge læsestrategierne, når de skriver. Det fokus, eleverne har, når de læser en tekst, skal de også have, når de skriver en tekst. Det træner eleverne i at planlægge og reflektere over, hvad de læser, og hvordan de skriver.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Læsepaletten 2" er et velstruktureret og gennemarbejdet materiale
  På lager
  ISBN:
  9788770661447
  1. oplag 07. jul. 2009
  160 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Maria Lukowski
  241 , 25 kr.
  193 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Læsepaletten 2" er et velstruktureret og gennemarbejdet materiale "Opmærksomheden på elevernes læseforståelse er steget de senere år. Først var det selve afkodningen i indskolingen, men nu er fokus også på læseforståelsen i hele skoleforløbet, for uden den er der ingen læsning. Lærerne er bevidste om den side af læsningen, men det kan være en udfordring at tilrettelægge en undervisning, som systematisk kommer omkring alle nødvendige læsestrategier ..."
   Feltgruppe