IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
304 , 00 kr.
380 , 00 kr.
Læs og forstå med Bo

Læs og forstå med Bo

Dette er arbejdskort til bøgerne om Bo.

Bo er en serie letlæste bøger med lydrette og korte ord og sætninger til den første læsning i indskolingen.

Serien handler om Bo, den nysgerrige og frygtløse dreng, der kaster sig ud i det ene eventyr efter det andet. Og det er ikke altid helt ufarligt.

Bøgerne kan bruges i klasseundervisningen, i gruppearbejdet og som frilæsning fra 1. klasse.

Lix: 5

Læs og forstå med Bo er beregnet til læseforståelse. Æsken indeholder 30 A4 læseark med en læsetekst, en farveillustration, der passer til teksten, og tre opgaver med tre svarmuligheder.

Eleverne læser først teksten og svarer bagefter på spørgsmålene. Med spf-pennen kan eleven straks se, om svaret er rigtigt eller forkert. Er svaret korrekt lyser pennen grønt, er svaret forkert lyser den rødt. Du bestemmer selv, om der skal være lyd på pennen.

Der er fri kopiering på læsearkene, så eleverne også kan bruge opgaverne som afkrydsningsopgaver.
Spf-pennen følger ikke med æsken.

Se eksempel 

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Materialer af denne karakter med differentierende sværhedsgrad og med mulighed for selvkørende børn er et hit.
  Læsepædagogen
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788771770001
  1. oplag 28. maj. 2015
  30 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Scheller
  380 , 00 kr.
  304 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Materialet er ganske enkelt fantastisk og særdeles brugbart til begynderlæsningen. Den slags færdigproducerede, konkrete undervisningsmaterialer er til stor, stor hjælp i hverdagen, når værkstedsarbejdet, differentieringen mm. skal planlægges og udføres. Det forhold at læsningen og den efterfølgende opgaveløsning er selvkontrollerende, frigiver tid til læreren/pædagogen. Og sidst, men ikke mindst, så giver det børnene en rigtig god oplevelse af ”jeg kan”, ligesom ”ventetid” i et vist omfang afskaffes. Der er således slået flere pædagogiske fluer i ét smæk.”
   Specialpædagogik
   Feltgruppe
    ”Materialer af denne karakter med differentierende sværhedsgrad og med mulighed for selvkørende børn er et hit. Det giver mulighed for i klassearbejdet i perioder at arbejde med små hold og sprogværksteder på et udfordrende niveau i indskolingen, ligesom det frigiver resurser til, at man i perioder kan vægte værkstedsarbejde, hvor læreren kan undervise mere direkte inden for undervisningsdifferentiering. Så jeg anbefaler alle indskolinger at investere i materialer af denne karakter.”
    Læsepædagogen
    Feltgruppe