IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
171 , 00 kr.
213 , 75 kr.
Læs dansk fakta, Odins verden

Læs dansk fakta, Odins verden

Faglig læsning i indskolingen.
I Odins verden kommer børnene tæt på den del af den nordiske mytologi, som er centreret omkring Odins slægtstavle.

Teksten understøttes og suppleres af fotos af fund fra vikingetiden - fund som er tilgængelige på danske museer, og illustrationer af såvel faglig som dramatisk karakter af Peter Snejbjerg.

Bogen er meget overskueligt opdelt og kan anvendes som opslagsbog, til lystlæsning eller indgå i faglige læsekurser. Hertil hentes gratis opgaver på alinea.dk.

Den lette fakta-serie ‘Læs dansk fakta’ er bøger på et højt fagligt niveau både på tekst- og billedsiden med fokus på layout og læseforståelsen. Serien er til børn allerede fra 8 år, men her er også guf til selv den voksne læser.

Frejas verden og Jætternes verden er under udarbejdelse.

En let fakta bog til de yngste læsere om den nordiske mytologi med både guder, gudinder og jættere opbygget ud fra deres stamtræ.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen kan anbefales til dygtige læsere fra 2. klasse "Teksten er skrevet i meget korte linjer med stor afstand. Lange ord er delt i stavelser. Teksten understøttes og suppleres fint af gode tegninger i farver og af fotos af fund fra vikingetiden …"
  Folkeskolen
  På lager
  ISBN:
  9788723037671
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: Indskoling + mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  213 , 75 kr.
  171 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En helstøbt og læsevenlig bog, der passer fint til målgruppen Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen henvender sig til dygtige læsere i 2. klasse og op til omkring 4., hvor svage læsere kan have glæde af den. Bogen kan bruges i fritiden eller som en del af et emnearbejde om vikingetiden, som en del af et fagligt læsekursus eller i et klassesæt til at supplere historiebogen. Persongalleriet, der er som i en russisk roman, kan godt blive uoverskueligt for læseren, og hun kan have behov for voksenhjælp til at klarlægge hvilken viden, hun søger. Beskrivelse En bog om vikingernes guder. I små to-sides kapitler bliver læseren ført rundt i gudernes verden. Hun hører bl.a. om Odin, Tor, Frigg og dværge med magiske evner. Der fortælles om Valhal og de magiske våben, som guderne kunne benytte sig af. Endelig er der et afsnit om nutidens asatro. Sproget er enkelt med korte hovedsætninger. Illustrationerne er en blanding af farvefotos, der viser fund fra vikingetiden og tegninger af Peter Snejbjerg, der beskriver en ret dyster verden. Sammensatte ord er delt med bindestreg og fremmedartede ord er delt i stavelser. En helstøbt fremstilling, der passer godt til målgruppen. Der findes opgaver til teksten på nettet. Sammenligning Odin og de andre guder er en af mange bøger, der også omhandler emnet. Samlet konklusion En helstøbt og læsevenlig bog, der passer fint til målgruppen.
   Læsepædagogen
   Feltgruppe
    Bogen kan anbefales til dygtige læsere fra 2. klasse "Teksten er skrevet i meget korte linjer med stor afstand. Lange ord er delt i stavelser. Teksten understøttes og suppleres fint af gode tegninger i farver og af fotos af fund fra vikingetiden …"
    Folkeskolen
    Feltgruppe

    Downloads