Lær med hænderne

Kæmpe stor tak til alle jer der var med i årets muleposekonkurrence! Vi har modtaget mere end 900 flotte og kreative bidrag fra mellemtrinselever over hele landet.

Vi er utroligt glade for, at I ville vise os, hvor mange forskellige måder man kan lære med hænderne på.  

Stort tillykke til Anna 2.F, 6.kl fra Snedsted skole med årets fantastiske vindertegning. Glæd jer til at se den på Alineas muleposer i 2023.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Slip hænderne og kreativiteten løs

Temaet for årets muleposekonkurrence er … Lær med hænderne!

Krop, kreativitet og praksisfaglighed er nemlig i centrum. Vi ved, at det gør noget særligt at få hænderne i det, man lærer. Det giver både nye muligheder for læring og udtryk, og så er det sjovt og sundt at være kreativ.     

Derfor er det i år de praktisk-musiske fag, der danner rammen om muleposekonkurrencen – men alle kan være med. Uanset om dine elever skal lave mad, dyrke sport, tegne, male, strikke eller noget helt andet, så handler årets konkurrence om at få læringen ud af hovedet og ind i kroppen. 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Gratis forløb

Kom godt i gang med gratis forløb

I år sætter vi fokus på det praktiske arbejde og de kloge hænder, og I dette forløb kickstarter vi den kreative proces og giver dig gode ideer til, hvordan du får lavet det fedeste motiv. Det er åbent for alle!

Find forløb her