Vær med i årets muleposekonkurrence

Er du mellemtrinslærer? Og har du elever i de praktisk-musiske fag, eller er du bare vild med at være praktisk og kreativ med dine elever? 

Så skal du og dine elever være med i årets store muleposekonkurrence!  Alle landets mellemtrinselever er inviteret til at deltage i konkurrencen om at få trykt netop deres design på Alineas muleposer i 2023. 

Derudover vinder det fineste motiv også 10.000 kr. til indkøb af udstyr til skolens praktisk-musiske fag.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Slip hænderne og kreativiteten løs

Temaet for årets muleposekonkurrence er … Lær med hænderne!

Krop, kreativitet og praksisfaglighed er nemlig i centrum. Vi ved, at det gør noget særligt at få hænderne i det, man lærer. Det giver både nye muligheder for læring og udtryk, og så er det sjovt og sundt at være kreativ.     

Derfor er det i år de praktisk-musiske fag, der danner rammen om muleposekonkurrencen – men alle kan være med. Uanset om dine elever skal lave mad, dyrke sport, tegne, male, strikke eller noget helt andet, så handler årets konkurrence om at få læringen ud af hovedet og ind i kroppen. 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Sådan deltager I i konkurrencen

Hvad betyder det for dine elever at lære noget med hænderne? Og hvilken følelse giver det dem? 

Det vil vi gerne se på årets mulepose!  

  • Få dine elever til designe et motiv på denne skabelon, der viser, hvad de har lært ved at bruge hænderne – eller hvilken følelse det giver dem at lære med hænderne. Det kan være i skolen, i fritiden eller noget helt tredje.  
  • Eleverne må tegne, male, lave en planche, etc. – kun fantasien sætter grænser. Men det skal indsendes fysisk til os på skabelonen.   
  • Indsaml alle motiver, udfyld kontaktformular, og indsend det hele til Alinea, Vognmagergade 11, 2. sal. 1148 København K. 
  • Alle motiver skal være Alinea i hænde senest den 1. november 2022. 
  • Vindermotivet kommer på Alineas mulepose i foråret 2023, og vinderen får 10.000 kr. til at købe valgfrit udstyr til de praktisk-musiske fag på skolen.   

Konkurrencebetingelser

Læs mere >

< Læs mindre

Gratis forløb

Kom godt i gang med gratis forløb

I år sætter vi fokus på det praktiske arbejde og de kloge hænder, og I dette forløb kickstarter vi den kreative proces og giver dig gode ideer til, hvordan du får lavet det fedeste motiv. Det er åbent for alle!

Find forløb her