IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
110 , 00 kr.
137 , 50 kr.
Kontext 6, Fordybelseshæfte

Kontext 6, Fordybelseshæfte

KonteXt 6, Fordybelseshæfte er et flergangshæfte til matematikundervisingen i 5. klasse.

Hæftet supplerer kernebogen ved at øge elevernes matematiske kompetencer i brug af IT som hjælpemiddel – primært med anvendelse af værktøjsprogrammerne Excel og GeoMeter.

Arbejdsopgaverne til Excel og GeoMeter er fremstillet ud fra, at det er det tredje år, man formaliserer brugen af regneark og geometriprogrammer.

De følgende fordybelseshæfter på de ældre klassetrin vil blive tematiseret og fortsætte kendskabet til programmerne og de muligheder, der er for at bruge dem som hjælpemiddel i matematik.

Oversæt papiropgaver til skærmopgaver med denne bog
Hvert opslag omhandler en særlig type faciliteter, som kan bidrage til besvarelse af matematiske problemstillinger fra Kontext 6, Kernebog. Eleverne oplever derved, at papiropgaver kan løses på andre og nogle gange enklere måder, når de oversættes til skærmopgaver.

Bagerst i hæftet er der forskellige kommentarer herunder råd og vejledning til læreren. Til hvert emne hører der en Excelfil eller en GeoMeterfil, der fungerer som skabelon for eleverne.

Filer kan hentes under Downloads (xls-xlt-filer er til Office 2003 og xltx-filer er til Office 2007). Dette hæfte kan anvendes både til KonteXt og til KonteXt+.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788779889569
4. oplag 25. sep. 2009
48 sider
Niveau: 6. klasse Fag: Matematik 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Susanne Schulian
137 , 50 kr.
110 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms