IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
KonteXt+ 4, Kernebog/Web

KonteXt+ 4, Kernebog/Web

KonteXt+ 4, Kernebog/Web er en flergangsbog. Det er elevernes fællesbog, som indeholder kernestoffet til undervisningen i matematik i 4. klasse.

På bogens website findes film til gennemgang og vejledning, hjælpeark, GeoGebra-filer, regnearksfiler og andet materiale, der understøtter bogens stof.

Kernebogen indeholder følgende emner:

  • Talsystemet og at gange
  • At dele
  • Form og tegning
  • Brøker
  • Data og chance
  • Decimaltal
  • Måling
  • Areal og omkreds
  • Talmønstre og ligninger.

Kapitlerne er selvstændige matematiske forløb, som er struktureret i en række faser i læringshjulet:
Fase 1: Førtanken. Gennem klassesamtaler og aktiviteter synliggøres elevernes umiddelbare forståelse for og erfaringer med de matematiske begreber, der skal arbejdes med.

Fase 2: Kontekst 2-3 små fortællinger med hverdagsfortællinger med matematiske problemstillinger, hvori der indgår centrale faglige pointer.

Fase 3: Aktiviteter, hvor der eksperimenteres, spilles, måles, bygges, matematiseres, og hvor der indgår modelleringsopgaver.

Fase 4: Viden om. Den gennemgåede matematik opsummeres.

Fase 5: Breddeopgaverne er et bredt udvalg af træningsopgaver, hvor eleverne individuelt arbejder. Breddeopgaverne indeholder både lukkede opgaver og åbne problemløsende opgaver.

Fase 6: Eftertanken. Opsummerende opgaver, der tager udgangspunkt i kompetencerne. En særlig test kortlægger viden og færdigheder.

Har du bog, har du web!
KonteXt + er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af et klassesæt af Elevbog/Web eller en Lærervejledning/Web følger adgang til webressourcerne på www.kontextplus.dk. Webressourcerne følger med bogen. Med andre ord – Har du bog, har du web!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723501714
9. oplag 02. jul. 2020
164 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Matematik 1. udg. 2014 Forlag: Alinea Redaktør: Susanne Schulian
248 , 75 kr.
199 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms